Blog cu ponturi moca
Home
 

5 motive să ajungi rapid cu iPhone-ul tău în service-ul nostru

Ştim că nu e o bucurie pentru nimeni să se vadă cu un iPhone defect în fața unui tehnician, însă sunt şi ghinioşti care vor avea nevoie de o reparaţie la un moment dat. Există cel puţin cinci motive pentru care aţi putea ajunge să aveţi nevoie de service-ul nostru. În primul rând telefonul se supraîncălzeşte mai mereu, bateria începe să scadă rapid din acest motiv. Ar putea fi vorba de vreo aplicaţie care nu mai funcţionează cum trebuie, care are un bug. Dacă la o restartare simplă telefonul se încinge la fel de mult e cazul să vă prezentaţi la service-ul nostru. Cu cât mai repede, cu atât mai bine, mai ales că o supraîncălzire înseamnă şi un pericol real pentru piesele interne, pentru circuite.

În al doilea rând un microfon ce nu funcţionează corect în anumite situaţii este un semn clar că al tău telefon va avea nevoie de serviciile service-ului nostru specializat în reparații iPhone Bucureşti. Microfonul este o parte importantă a telefonului, fără o funcţionare normală nu poţi să discuţi cu nimeni, aşa că trebuie reparat cât mai rapid.
În al treilea rând e recomandat să vii la service-ul nostru care oferă reparaţii iPhone în Bucureşti şi atunci când ai de-a face cu ecranul albastru. S-ar putea să fie foarte bine vina unei aplicaţii, a sistemului, dar s-ar putea să ai probleme hardware legate de display sau de placa video.

În al patrulea rând vei avea nevoie de noi şi atunci când telefonul tău are probleme cu senzorii dereglaţi sau care nu mai funcţionează corect. Nu ai bază pe senzori, nu ai bază nici pe telefon şi utilizarea lui devine un coşmar, de aceea e recomandat să faci un drum până la service-ul nostru care poate face reparații iPhone Bucureşti la cele mai bune preţuri, rapid şi eficient.

În al cincilea rând alt motiv să ne faci o vizită în service-ul nostru specializat în reparaţii iPhone în Bucureşti este legat de sunetele ciudate şi butoanele cu probleme. Ele pot anunţa defecte majore aşa că va trebui să acţionezi cât poţi de rapid ca să nu îţi pierzi definitiv dispozitivul. E foarte important ca în toate aceste situaţii să vii la noi pentru diagnosticare şi reparaţii, asta pentru că poţi economisi bani, vei plăti mai puţin pe reparaţii. De asemenea, vei putea să îţi foloseşti dispozitivul exact aşa cum îţi doreşti imediat după reparaţie şi vei scăpa şi de un stres în plus.

august 8, 2018 This post was written by Categories: Servicii Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top