Blog cu ponturi moca
Home
 

ACTIVITATI FIZICE – DESPRE CALORII SI NUTRITIE

Cu siguranta este cunoscut faptul ca exista multe activitati fizice care ard caloriile, aadar chiar daca nu ai timp sa mergi la sala de sport, poti face cateva exercitii si acasa sau poti alerga in parc. E usor sa gasim scuze, insa e mai greu sa ne tinem de fapte conclusive. Poti face o gramada de alte lucruri pentru a te mentine in forma sau a slabi.

Trebuie doar sa ti doresti cu adevarat, sa fii constant, sa iti dai putin interesul si sa iti faci timp pentru aceste activitati. Intr-o lume din ce in ce mai sedentara, este timpul ca fiecare sa facem ceva in acest sens. Nu doar pentru ca grasimea acumulata creeaza un aspect inestetic, ci si pentru ca este din ce in ce mai greu scapi de ea. Iar ce este si mai important, nu este deloc sanatos iar starea ta fizica ar putea fi inrautatita, odata cu trecerea timpului.

Mai mult decat atat, pot aparea boli precum cancerul, diabetul si chiar hemoroizii, datorita sedentarismului si inactivitatii. Tocmai din acest motiv, este indicat sa incepi sa te misti cat mai mult. Corpul nostru este special creat pentru miscare, asa ca tine cont cu desavarsire de acest aspect.

Bineinteles ca, alte activitati fizice care ard caloriile sunt si cele cotidiene, pe care de multe ori le trecem cu vederea, insa acestea au un rol foarte important. Asadar, fa plimbarile lungi si dese, da-te cu bicicleta sau cu rolele, toate au un rol impresionant. Toate aceste activitati te ajuta sa arzi destule calorii zilnic, pe langa faptul ca inima ta va fi mai sanatoasa si puternica.

septembrie 11, 2018 This post was written by Categories: Sanatate No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top