Blog cu ponturi moca
Home
 

Ai un display spart sau crapat la telefon? Intr-un service autorizat il poti schimba rapid si primesti si garantie

Unul dintre componentele unui telefon smart care se poate deteriora destul de repede este display-ul. La orice soc mai puternic sau la o presiune prea mare la nivelul acestuia display-ul poate ceda foarte usor, iar din acel moment telefonul este practic inutilizabil. Singura modalitate de a rezolva aceasta probleme destul de frecventa este prezentarea cu telefonul stricat intr-un service pentru o schimbare display iphone. Momentul prezentarii este destul de important, imediat ce s-a spart sau crapat display-ul trebuie sa mergem la un service autorizat pentru a ne asigura ca nu vor aparea si alte probleme generate de aceasta problema.

Aici tehnicieni cu experienta vor evalua si diagnostica telefonul, vor vedea daca spargerea sau craparea display-ului a afectat si alte componente interne. Diagnosticarea este gratuita, se face pe loc de cele mai multe ori, specialistii din service decid daca se poate face o schimbare display iphone si care ar fi costurile implicate. Imediat dupa ce primesc acceptul tehnicienii se pot apuca de remedierea problemelor, vor inlocui display-ul cu unul nou, original, il vor testa si vor acorda garantie atat pentru piesa schimbata, cat si pentru intreaga interventie.

Mediul in care se repara telefonul este unul special, telefonul e ferit de orice probleme pot sa apara in timpul reparatiilor. Pentru fiecare defect constatat se iau in timp real deciziile potrivite pentru a repara cat mai bine toate problemele constatate la diagnoza. Piesele care se folosesc pentru inlocuirea celor stricate sunt luate direct din stocurile firmei, sunt de calitate si sunt compatibile cu telefoanele pe care se vor monta, un avantaj important al reparatiilor realizate intr-un service autorizat.

Service-ul autorizat va prezenta clientului la final toate interventiile facute, se vor detalia toti pasii facuti si defectele constatate in plus, toate reflectand suma totala de plata. Totul e transparent, reparatiile se fac in cel mai scurt timp, calitatea e garantata de fiecare data.

mai 25, 2019 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top