Blog cu ponturi moca
Home
 

Bateria externa, o solutie ideala pentru convorbiri neintrerupte

baterie-externaVi s-a intamplat vreodata sa aveti nevoie de telefonul mobil sau de tableta si sa nu puteti face nimic pentru ca vi s-a descarcat bateria? Daca erati acasa nu era o problema, gaseati o priza si va puteati continua activitatea. Insa ce se intampla daca erati undeva pe strada si nu aveati de unde sa gasiti o priza? In acele clipe o baterie externa super misto ar fi fost mai mult decat necesara, avand in vedere ca aceste dispozitive portabile va asigura o incarcare permanenta si rapida, fara a fi nevoie sa fiti in preajma unei surse de curent electric. Astfel, prin utilizarea unei baterii externe telefonul sau dispozitivul care are nevoie de incarcare ramane incarcat mai mult timp, niciodata nu veti ramane fara baterie, pentru ca puteti conecta baterie externa oricand, indiferent unde va aflati.

Principiul de functionare al unei baterii de acest tip este simplu, ea inmagazineaza energie si incarca orice device cu alimentare USB, de la GPS la tablete, telefoane, tigari electronice, camere foto etc. Dispozitivul se incarca mai rapid cu ajutorul unei baterii externe, bateria e simplu de luat oriunde intrucat are un design slim, incape chiar si intr-o poseta. Alt avantaj al unui dispozitiv tip baterie externa il reprezinta iesirea cu mai multe tipuri de mufe, cabluri, incarcarea este foarte rapida, se pot incarca chiar si doua aparate simultan. Este suficient sa introduceti mufa potrivita in portul dispozitivului dvs. si incarcarea incepe instant. Pe de alta parte, incarcarea cu o baterie externa asigura performante mai bune pe timp indelungat, ii prelungeste viata bateriei gadget-ului si previne inlocuirea ei la perioade scurte de timp.

Pe supermisto.ro ai la dispozitie o multime de baterii externe noi, cu garantie, universale, livrarea se realizeaza prin curierat rapid, oriunde in tara, cu verificare, se ofera factura si garantie. In pagina fiecarui articol vandut sunt informatii detaliate si o prezentare video a produsului, exista descrieri simplificate ale fiecarei caracteristici, motive pentru care ar fi bine sa cumparati respectivul gadget. Daca produsul prezinta defecte din fabricatie sau nu corespunde nevoilor clientilor se poate returna fara probleme in termen de 30 de zile de la data primirii coletului acasa.

mai 27, 2016 This post was written by Categories: Auto Moto Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top