Blog cu ponturi moca
Home
 

Beneficii neasteptate ale psihopatiei

psihopatiePsihopatii sunt mai creativi. Psihopatii sunt foarte creativi, sunt aplicati, pot sa rezolve orice problema cu ajutorul imaginatiei bogate. Criminalii psihopati putea sa creeze opere de arta originale impresionante si sa viseze idei fascinante. Creativitatea vine din lupta dintre ceea ce vrei sa faci si ceea ce ti se permite sa faci.

Daca esti o persoana normala, ceea ce vrei sa faci sunt niste lucruri acceptate la nivel social. Asa ca le poti face si nimeni nu iti va cere sa te schimbi. Dar daca iti doresti sa faci lucruri care nu sunt acceptate la nivel social nu ai cum sa le pui in practica fara consecinte grave. Asa ca trebuie sa vii cu o idee creativa ca sa rezolvi totusi aceasta batalie din mintea ta.

Cand psihopatii se simt amenintati de societate isi pot exprima dorintele ciudate in foarte multe feluri, ca de exemplu arzand o biata pisicuta. Psihopatii pusi in medii pozitive, incurajatoare isi manifesta dorintele intunecate intr-o maniera frumoasa, creand opere de arta si venind cu idei uimitoare.

mai 26, 2016 This post was written by Categories: Diverse Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top