Blog cu ponturi moca
Home
 

Cartile sunt mai folositoare pentru tineri

Astazi majoritatea dintre noi ne petrecem timpul liber stand cu ochii-n monitoare si in tablete, telefoane mobile, ascultand muzica la sisteme sofisticate si jucandu-ne diverse jocuri pe console foarte complicate. Uitam insa ca toate acestea sunt foarte nocive pentru noi si pentru modul in care ne raportam la societate, pentru relationare si intelegerea individului ca facand parte dintr-un grup. O modalitate mult mai buna de a ne petrece timpul liber este cititul de carti interesante, scrise de oameni care au vazut multe la viata lor, de oameni cu idei si cu viziuni mult mai largi si mai complexe asupra lumii care ne inconjoara, asupra societatii.

Cateva ore petrecute in compania unor carti bune, indiferent ce gen preferam, ne fac mai mult bine decat acelasi numar de ore petrecute in fata unui monitor de orice marime. De exemplu, daca inlocuim tableta sau telefonul cu romane politiste sau thriller, cu SF-uri sau romane de dragoste, de aventuri ne vom dezvolta vocabularul mai usor, vom putea purta o conversatie mult mai natural, vom sti sa ne sustinem un punct de vedere in scris sau oral, si toate astea doar dupa cateva ore de lectura din carti preferate. Mai mult, romanele si cartile de specialitate, daca le preferam pe acestea, cuprind informatii foarte interesante, ideale pentru imbogatirea culturii generale si pentru formularea unor opinii atunci cand se iveste un subiect care are legatura cu ceea ce am citit.

Pe de alta parte, daca e sa ne uitam la preturi, cartile sunt mai ieftine decat gadgeturile, se gasesc mai usor, librariile online sunt pline de titluri foarte interesante, le putem reciti ori de cate ori vrem, nu ne afecteaza sanatatea, ba din contra, ne ajuta sa fim mult mai atenti cu noi si cu cei din jur. La Books Express, librarie online cu cea mai buna selectie de carte la preturi pentru orice buzunar, veti descoperi cu un simplu click o colectie impresionanta de volume, in sase limbi straine pe langa limba romana, si noutati permanente. Prezentarea lor este in format Paperback, Hardback, Mixed Media product, autorii sunt selectati atat din tara, cat si din strainatate, volumele sunt originale si aduse direct din tara de origine, unde au aparut. Periodic se acorda reduceri, cartile se pot livra in sistem Express, mai repede, pana la o saptamana si economic, pana la cateva saptamani.

La cumparaturile efectuate pe site-ul Books Express se primesc si puncte cadou pe care le puteti utiliza la achizitii ulterioare drept reducere. Cartile ajung gratuit la destinatar daca e vorba de o comanda peste 300 lei, iar plata se poate face si in rate, prin carduri fara dobanda, in maxim sase rate.

octombrie 5, 2016 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top