Blog cu ponturi moca
Home
 

Ce este un presostat electronic pressystem?

Atunci cand vine vorba despre reglarea presiunii din interiorul unui sistem de alimentare cu apa, putem spune ca ne este foarte necesar un presostat care sa poata indica variatiile de presiune. In acest fel putem fi siguri de faptul ca indiferent de ceea ce se intampla in interiorul hidroforului, acesta va reactiona asa cum trebuie, iar accidentele vor fi evitate cu usurinta.

Un presostat electronic pressystem este un sistem automatizat ce are rolul de a porni si opri singur o pompa, indiferent daca vorbim despre o pompa submersibila de suprafata sau de adancime. Acest lucru se intampla deoarece produsul este dotat cu un senzor intern, ce permite reglarea presiunii interne in interiorul sistemului.

Acest presostat electronic pressystem prezinta un display cu 7 cifre sau litere, care face mult mai facil de citit si interpretat rezultatele. Produsul este usor de montat pe teava din otel, facilitand functionarea instalatiei. Acest presostat electronic pressystem poate fi programat ata de catre utilizator, dar poate fi si autoprogramabil. Produsul poate fi folosit in cazul oricarui tip de pompa, si oricare inaltimi de pompare. De asemenea, acest presostat inlocuieste cu succes presostatul obisnuit si ofera si posibilitatea utilizarii unui microcontroler care sa ne ajute in cazul preintampinarii functionarii in gol.

Presostatul este folosit in sistemele de alimentare cu apa ca si un intrerupator electromecanic, acesta avand ca functie intreruperea functionarii pompei sua mai bine spus gestionarea numarului de porniri si opriri ale acesteia in functie de presiunea obtinuta in vasul de expansiune, astfel incat siguranta sistemului sa nu fie periclitata si deopotriva nici siguranta noastra. In cazul presostatului electronic putem spune ca lucrurile se desfasoara mul mai usor decat in cazul unui presostat uzual, deoarece afisajul digital si tehnologia de ultima generatie fac ca aceste produse sa fie mult mai intuitive si mai eficiente decat cele pe care le cunosteam pana acum.

Tensiunea de functionare este de 230 v, temperatura maxima a lichidului pompat este de 40 de grade Celsius, presiunea este ajustabila si se situeaza in intervalul 1,5 bari- 8 bari, debitul maxim este de 7,2 metri cubi pe ora conexiunea hidraulica estev de 1 tol, iar montarea se poate face atat in plan orizontal cat si in plan vertical.

Aceste produse sunt marca a Mac 3 Water Systems, iar in Romania sunt distribuite de catre magazinul online www.shop-einstal.ro. Aici poti gasi o gama larga de produse destinate ingrijirii caselor si gospodariilor noastre, iar dintre acestea putem mentiona: boilere, centrale termice, sisteme de incalzire in pardoseala, puffere, aparate de aer conditionat, tevi, fitinguri sau apometre, pompe submersibile si hidrofoare, sisteme de evacuare si chiar obiecte de tip igienico-sanitar, astfel incat sa nu ne lipseasca nici noua si nici locuintelor noastre.

Acest magazin este astazi cunoscut mai nou datorita parteneriatului incheiat cu gigantul Panelli, despre care stim deja ca va fi reprezentat in Romania chiar de catre Shop-einstal. In acest magazin vom intalni toate produsele de acest tip, indeosebi pompe submersibile Panelli de cea mai buna calitate, potrivite pentru lucrari de alimentare cu apa sau pentru lucrari de irigatii, agricultura sau horticultura.

august 17, 2016 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top