Blog cu ponturi moca
Home
 

Ce modele de parchet laminat sa alegi pentru pardoseala?

Daca nu stii ce model de parchet laminat sa alegi pentru pardoseala din casa ta, exista cateva aspecte importante de care sa tii cont si urmand exact sirul lor logic, vei ajunge rapid la o concluzie cu privire la ce tip de parchet se potriveste pentru camera/casa ta. Desigur, exista mai multe modele de parchet laminat, de aceea, daca esti in cautarea unei solutii pentru pardoseala din intreaga casa, nu te grabi sa alegi acelasi model de parchet, iti poti permite sa experimentezi cu culorile si design-ul.

In primul rand, inainte de a alege tipul de parchet laminat, este important sa analizezi putin camera in care urmeaza acesta sa fie asamblat. Este o camera mai mare sau mai mica? De exemplu, daca este o camera mai mare, atunci iti poti permite, fara probleme, un parchet de o nuanta mai inchisa, deoarece aceasta ii va oferi o imagine de lux incaperii, daca, insa, camera este una mai micuta, atunci nu este recomandat sa mergi pe varianta unui parchet laminat de culoare mai inchis, deoarece acesta va crea o iluzie optica si camera va parea si mai micuta.

Pe langa asta, in alegerea tipului de parchet trebuie luat in considerare si tipul camerei in care urmeaza acesta sa fie asamblat. Este o camera de zi, salon? Sau este o dormitorul sau camera copiilor? Acest aspect conteaza, deoarece, pe langa modelele de parchet laminat ”universale”, mai sunt si unele modele care nu sunt potrivite pentru orice fel de incapere. Tocmai de aceea este important acest aspect.

Pe langa astea, trebuie luat in considerare si design-un camerei, principalele culori, deoarece parchetul trebuie sa vina intr-o armonie cu toate celelalte. Pentru mai multe modele si detalii despre parchet, pot fi vizitate magazinele online, care prezinta o multime de variante si modele.

noiembrie 30, 2016 This post was written by Categories: Casa si Gradina Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top