Blog cu ponturi moca
Home
 

Ce pot face pentru a imbunatati calitatea apei?

Te-ai intrebat vreodata cat de sigura este apa pe care o folosesti la mancare sau pe care o pui la incalzit ca sa-ti faci un ceai? Raspunsul la aceasta intrebare este unul destul de simplu: apa potabila care curge la robinetul tau nu e nicidecum sigura pentru consum.

De ce? Depinzand si de zona in care te afli si de cat de vechi sunt tevile care permit transportul apei spre robinetul tau, apa poate prezenta o multime de impuritati, depuneri, bacterii invizibile care te pot imbolnavi cat ai spune H2O.

Pentru ca e transparenta si nu are un miros care sa iti indice ceva, apa este foarte greu de monitorizat la nivelul calitatii, iti trebuie instrumente speciale si analize complexe ca sa determini daca e buna de baut sau nu. Simpla fierbere nu distruge depunerile si nici nu omoara toate bacteriile asa ca iti trebuie o solutie mult mai eficienta pentru sterilizare si tratare rapida a apei de baut.

Sterilizatoarele UV, echipamente purificare necesare in orice locuinta

Alt raspuns clar la o intrebare fireasca, Ce pot face pentru a imbunatati calitatea apei? este unul la fel de simplu: iti cumperi un Sterilizator uv. Da, stim ca sunt putin S.F. denumirea dar in spatele terminologiei se afla o tehnologie moderna destul de simpla care are rezultate excelente.

Sterilizatorul UV este folosit pentru tratarea apei, este un fel de filtru prin care apa trece, iar odata cu trecerea este expusa la un fascicul de lumina UV.

Ce face lumina UV? Multe. Poate omori bacteriile, sterilizarea este foarte buna pentru ca ajunge la fiecare molecula de apa, ii poate reda apei aspectul clar si cristalin, poate influenta si gustul acesteia. Timpul de reactie dispare, actiunea bacteriana e imediata, nu e nevoie de un rezervor de contact.

Avantajul unui Sterilizator uv este dat de montarea usoara, de designul compact si de numarul mare de modele disponibile pe piata, de lipsa modificarii compozitiei chimice a apei. Sterilizatorul uv nu presupune adaugarea unor substante suplimentare in apa, distruge de la virusi si fungi pana la alge din apa, timpii de expunere necesari pentru rezultate foarte bune sunt redusi fata de alte metode de sterilizare si curatare a apei.

Utilizare indelungata si garantie extinsa, avantajele cumpararii de sterilizatoare uv de la EcoWater Systems Romania

Pentru echipamente moderne de sterilizare UV si cele mai noi tehnologii din domeniu aveti la dispozitie oferta completa de sterilizatoare UV de la EcoWater Systems Romania. Sterilizatoarele UV vandute de catre firma amintita pot fi instalate atat in locuinte, cat si in medii de lucru industriale, asigura o sterilizare perfecta a apei, au garantie extinsa si sunt produse de cele mai mari branduri.
Sterilizatorul poate fi asociat cu un sistem modern de filtrare, pe care il puteti gasi tot la EcoWater Systems Romania, merge perfect si alaturi de un dedurizator pentru apa, daca gradul de duritate al apei este foarte mare. Cum multe microorganisme sunt foarte rezistente la clor, folosirea unui sistem de filtrare si curatare cu UV este mai mult decat necesar. Daca nu aveti sisteme de filtrare prin ceramica si prin membrane capilare atunci cu siguranta aveti nevoie de sterilizare cu UV.

Toate produsele comandate de la EcoWater Systems Romania se livreaza gratuit in toata tara, oricand puteti discuta cu un specialist ca sa alegeti cele mai bune solutii filtrare si sterilizare apa, comanda poate fi facuta online si telefonic. Coletele vor ajunge rapid prin curierat, produsele sunt testate si de producatori si de cei care le vand pentru ca dvs. sa aveti in posesie doar cele mai bune echipamente pentru sterilizarea apei.

ianuarie 4, 2017 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top