Blog cu ponturi moca
Home
 

Ce produse sa folosesti pentru a avea un machiaj profesional facut acasa?

Nu trebuie sa fii experta ca sa iti dai seama ca un machiaj profesional este foarte greu de obtinut mai ales daca nu ai experienta. In saloane oamenii de acolo au facut o scoala si au zeci de ore de machiaj asa ca le iese de fiecare data machiajul impecabil. Daca esti adepta unui machiaj facut acasa, care se vrea a fi profesional pana la ultimul contur e bine sa stii ca ai nevoie de cateva produse de calitate ca sa poti spune ca ai obtinut un machiaj profesional.

In primul rand e fondul de ten, cel care corecteaza rapid petele si orice imperfectiuni. In functie de buget si de preferinte puteti alege fondul de ten spuma, baton, lichid, crema, fiecare are proprietatile sale si se potriveste unui anumit tip de machiaj.

In al doilea rand trebuie sa aveti la indemana corectorul, produsul fara de care nu puteti ascunde cearcane, eruptii, o varianta foarte buna e batonul corector cremos, de altfel foarte popular.

In al treilea rand, in tandem cu un corector este si evidentiatorul sau iluminatorul, el doar ascunde, nu acopera, reflecta lumina si minimizeaza zonele umbrite care pot aparea la nivelul fetei.

In al patrulea rand un machiaj profesional acasa se face si cu o pudra de calitate, ea fixeaza machiajul, nu mai ai grasime pe piele, tenul nu straluceste.

In al cincilea rand veti putea folosi si bronzantul, pentru stralucire calda, el se aplica inainte de blush.

In al saselea rand va trebui sa mai utilizati si fardul de obraz, pentru un plus de culoare, produsele pentru evidentierea sprancenelor, creioane, pudre, creme sau geluri. La final va veni randul conturului pentru ochi, doar pentru genele de sus, rimelului, fardului de pleoape.

Piesa de rezistenta este rujul, dupa cum credem ca ati ghicit, care poate fi mat, crema iridescent, transparent, colorat. Cand veti fi aplicat toate aceste substante in ordinea corecta veti avea un machiaj profesionist exact ca la salon, veti arata foarte bine si veti putea sa atrageti atentia la orice eveniment.

aprilie 13, 2018 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top