Blog cu ponturi moca
Home
 

Ce trebuie sa stii despre implantul dentar?

Cu totii ne dorim sa avem dinti sanatosi si frumosi, cu toate astea, din multiple cauze, dintii nostri sufera si au nevoie de o ingrijire speciala. Mi s-a intamplat sa am un accident si sa sufere, inclusiv dintii mei. Nu ma putea lauda cu un zambet prea placut, deoarece unul dintre dintii din spate suferise foarte mult. Dupa multiple informari, am apelat la o clinica de stomatologie pentru a intreba cat costa si in ce consta un implant dentar.

Am ajuns la concluzia ca mi s-ar potrivi cel mai bine un implant dentar, dupa discutia pe care am avut-o cu medicul de la clinica de stomatologie. Adevarul este ca dintele care reprezenta problema in cazul meu nu mai avea cum sa fie ”reparat”, trebuia inlocuit.
Cu totii avem o parere gresita cu privire la implantul dentar, in principal, cu privire la costul acestuia. Acesta a fost aspectul la care ma gandisem si eu initial. Insa, am inteles pe parcursul ca costul unui implant dentar este, practic, determinat de complexitatea interventiei. Acesta este un cost personalizat, insa, care, la sigur, merita intregul efort, deoarece nu se compara cu o alta interventie. Pe langa aspectul estetic, implantul dentar se integreaza foarte bine si este o solutie de lunga durata, in comparatie cu alternativele. Pe langa asta, se imbunatateste considerabil dictia, ceea ce este foarte important, cel putin pentru domeniul in care activez eu.

Este foarte importanta o consultatie cat mai ampla in cazul in care va decideti la un implant dentar, iar aici intervine rolul clinicii de stomatologie la care apelati si la profesionalismul medicului dentist. Un implant dentar reprezinta o solutie pe termen lung, de aceea necesita si o pregatire speciala, un profesionalism desavarsit din partea medicilor, insa rezultatul final merita tot efortul.

noiembrie 30, 2016 This post was written by Categories: Servicii Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top