Blog cu ponturi moca
Home
 

Centrul de copiere, un startup care va aduce profit, indiferent de vremuri

Antreprenoriatul este calea cea mai simpla si mai sigura pentru a deveni patron si a avea o viata mai linistita. Un startup pornit cu ajutorul unui buget redus se poate transforma oricand intr-o afacere pe care poti sa o dezvolti intr-un business de succes. Nu ai nevoie de prea multe lucruri pentru a avea un startup functional. Idei, creativitate, rabdare, munca, intuitie si poate putin noroc. Daca le ai vei reusi sa iti faci o afacere care va fi profitabila.

Pentru a avea un business care chiar va functiona va trebui sa investesti intr-o afacere care va fi cautata si in viitor, indiferent de contextul economic. De exemplu, ai putea sa iti deschizi un centru de copiere complex, unde sa oferi si servicii de printare, dar si de prelucrare documente, de stocare pe diverse tipuri de suport, de legare documente importante si indosariere. Da, nu esti singurul care a avut ideea asta, dar daca vei avea servicii integrate complete cu siguranta te vei diferentia de concurenta. Calitatea serviciilor oferite depinde mult si de echipamentele avute, asa ca va trebui sa investesti in ele. Pentru inceput, ca sa nu ai foarte mari cheltuieli pe care nu le poti amortiza rapid ar fi de preferat sa inchei un contract cu firmele de inchirieri copiatoare. E o optiune foarte buna avand in vedere ca toate firmele ofera si consumabile, si service, si transport gratuit, si instruire personal, si reparatii rapide. Practic platesti chiria lunara si ai toate serviciile prestate de o singura firma de inchirieri copiatoare cu experienta. Pe langa copiatoare vei avea nevoie si de calculatoare, de echipamente moderne pentru prelucrarea hartiei, a cartonului. Si pe ele le poti cumpara la preturi mici de la firmele care ofera solutii second hand sau noi pentru centrele de copiere.

Avand toate dotarile necesare si costuri mici de intretinere, siguranta ca orice defectiune va fi remediata vei reusi sa oferi clientilor cele mai bune servicii si calitate optima. In afara de aceste lucruri va mai trebui sa cumperi si hartie sau carton, substante speciale pentru legat, indosariat, dar acestea sunt oricum ieftine si se gasesc peste tot la preturi bune. In acest fel ai o afacere pusa pe picioare rapid, vei putea avea si o baza de clienti suficient de mare si o cifra de afaceri care va creste de la un an la altul.

martie 11, 2019 This post was written by Categories: Servicii Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top