Blog cu ponturi moca
Home
 

Clasificarea bonusurilor la pariuri online, prezentare și explicații

Mi-a atras atenția un mega bonus la Netbet și mi-am zis: oare ar interesa să scriu ceva despre bonusurile oferite de casele de pariuri online? Dacă ești parior, nu cred că poți să ignori promoțiile care îți oferă extra bani de jucat.
Dacă-i gratis, cu plăcere. Nu refuz niciodată un freebet când îl primesc cadou de la o casă de pariuri. Ce se poate întâmpla în cel mai rău caz? Pot doar să am profit. De pierdut, nu pierd nimic. Am să-ți prezint ce bonusuri la pariuri online am întâlnit eu până acum.

Bonusul de bun-venit. O bună parte dintre operatorii de pe piața din România oferă un bonus de bun-venit, într-o formă sau alta. Trebuie să fii totuși atent la condițiile în care primești acest „cadou”. Unii bookmakeri nu agreează viramentele prin portofel electronic și, ca să le descurajeze, precizează că nu primești niciun bonus dacă faci un prim depozit prin această metodă.

Recompensa primită atunci când te înregistrezi poate avea două forme: fie primești o sumă reprezentând un procent din primul depozit, fie primești un număr de pariuri gratuite, cu miză fixă.
Cu siguranță ai auzit de promoția aceasta

PariuriX - Emoca (2)Probabil ai văzut măcar o dată o promoție de genul „Bonus de 100% până la 200 de lei”. Înseamnă că bookmakerul îți dublează banii dacă prima sumă pe care o depui acolo este de maxim 200 de lei. Dacă faci un depozit de 180 de lei, vei avea în cont 360 de lei. Dacă depui 250, vei primi bonusul maxim de 200 și contul îți va fi creditat cu 450 de lei.
Pot apărea trei situații: 1. bonusul îți intră în cont pur și simplu, după ce faci alimentarea; 2. este nevoie să rulezi primul depozit ca să ți se acorde bonusul; 3. trebuie să introduci un cod promoțional mai întâi. Oricum ar fi, bonusul reprezintă bani virtuali. Ca să îl transformi în bani reali, trebuie să îndeplinești niște condiții de rulaj. Îți recomand să fii foarte atent la ce „spun” aceste condiții.
Nu citi condițiile „pe diagonală”
De exemplu, citești pe diagonală și înțelegi că bonusul trebuie rulat de cinci ori pe cote de 1.60+. Procedezi întocmai, dar vezi că îți dispar banii din cont. După aceea, observi că nu se iau în considerare câteva tipuri de pariuri, cum ar fi cele pe handicap asiatic, cele pe număr de goluri marcate, cele închise prin CASHOUT etc. M-am ars cu așa ceva.
Dacă bonusul de bun-venit e acordat sub forma unor pariuri gratuite, de obicei sunt impuse limite pentru cota maximă a fiecărui pariu. Un pariu cu miza fixă de 20 de lei poate avea cel mult cota 8 (să zicem). Doar profitul pariului gratuit intră în cont. În cazul nostru fericit, 140 de lei. Miza e reținută de bookmaker.
Primești o sumă mare, dar în tranșe

PariuriX - Emoca (3)Numărul pariurilor gratuite primite este direct proporțional cu mărimea depozitului. Există și promoții „în cascadă”: freebets pentru primele depuneri, fiecare nou bonus deblocându-se după îndeplinirea condițiilor de rulaj în cazul precedentului. Pe acest tipar este bonusul de la Netbet, de care îți spuneam la început. Ajungi să câștigi extra 1500 de lei din 450+100+200+300+450 de lei.
Bonus pentru primul pariu plasat de pe mobil. Bookmakerii încurajează pariurile „din mers” prin acordarea unui freebet (de obicei plafonat la 40 de lei) pentru primul pariu plasat de pe mobil, după introducerea unui cod promoțional.
Bonus pentru realimentarea contului. L-am întâlnit la puține case de pariuri, dar există și este limitat ca frecvență. De obicei e acordat o dată pe lună. Sincer, nu țin cu ursul, dar mi se pare normal să fie așa.
Bonusuri periodice. Eu le spun „bonusuri de încurajare”. După un anumit rulaj sau după o anumită perioadă, dacă joci constant, mai primești ca recompensă câte cu pariu gratuit cu miză simbolică, maxim 40 de lei. Nu sunt prevăzute în secțiunea promoții.
Bonus de fidelitate. Unii bookmakeri îl prevăd în ofertă. După un anumit număr de pariuri plasate, primești un pariu gratuit de o valoare „bătută în cuie”. Nu contează ce bani ai rulat, dat cotele sunt obligatoriu mai mari decât o valoare minimă indicată din start.
Bonus pentru pariu multiplu. Este un fel de capcană întinsă de casele de pariuri, care îți dau bonus până 100% din câștig dacă biletul tău are cel puțin 15 selecții. Știe orice începător într-ale pariurilor: șansa de a câștiga scade cu fiecare meci adăugat.
Bonus din câștig. Îți mai adaugă niște bani la profit, până la o sumă limită, dacă pariurile tale respectă cotele indicate în regulamentul promoției.
Bonus dacă aduci prietenii. Unii bookmakerii te motivează să fii agentul lor „de vânzări”. Îți dau un bonus semnificativ pentru fiecare prieten care se înscrie pe platformă printr-un link trimis pe email.
Concursuri de predicții între pariori. Multe case de pariuri online organizează concursuri de predicții între pariori, cu premii de premii. Îmi place să particip la așa ceva, ceea ce-ți doresc și ție. Arăți cât de buni ești și câștigi un ban în plus. De fapt, cam asta e ideea cu toate bonusurile.

septembrie 25, 2016 This post was written by Categories: Distractie No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top