Blog cu ponturi moca
Home
 

Confortul din locuinta este mai bun cu noile centrale electrice de calitate superioara

Cu cat e mai frig in apartamente cu atat nevoia unei surse de incalzire cat mai buna creste. Alternativele pe piata romaneasca sunt putine. Este vorba despre clasica soba de teracota, care merge doar la casa, apoi urmeaza centralele termice pe gaz pentru case si apartamente si centrala electrica. Spre deosebire de centralele pe gaz, la centrale electrice incalzirea se realizeaza prin utilizarea curentului electric, fara gaze sau alte surse de combustibil, sunt mai ieftine in functie de producator, confortul este mai mare fata de cele pe gaze, toate firmele care au in portofoliu centrale termice comercializeaza si centrale termice electrice asa ca puteti cumpara de oriunde daca aveti nevoie de o astfel de centrala.

Exploatarea centralelor termice este usoara, se pot conecta imediat la retea folosita in acest scop, surse de energie sunt la indemana oricui, puterea este insa mai mica decat la cele pe gaz, de maxim 100 KW. In cazul in care locuiti la bloc, cumpararea unor centrale electrice de apartament va poate garanta caldura suficienta si apa calda menajera la discretie pe toata durata iernii. Cu cat centrala e de putere mai mare si pretul e mai mare, cu atat calitatea incalzirii si economia facuta la curent poate fi mai buna. Randamentul pe care-l poate genera o centrala electrica este mult mai bun decat in cazul uneia pe gaze, fiecare KW consumat se transforma in caldura, instalatiile pentru centrale electrice sunt simple, nu au cosuri de evacuare, nu platiti suduri si alte revizii foarte dese. Alte avantaje ale acestor centrale termice electrice tin de functionarea silentioasa, lipsa noxelor si inexistenta pericolului unei explozii. Ca e vorba de centrale electrice de apartament sau pentru casa, instalarea se realizeaza de catre un tehnician in doar cateva minute, nu necesita operatiuni complicate, la final avem un pret pentru manopera mult mai mic. Pe langa un pret mai bun o centrala electrica de pe Berluni.ro functioneaza singura, nu ai nevoie sa apesi pe nimic, o poti utiliza imediat dupa instalare, reparatiile nu sunt foarte scumpe si se pot face pe loc, in cel mai scurt timp. Daca v-ati convins de utilitatea unei centrale de acest tip puteti cumpara cele mai noi modele de pe Berluni, de la producatori precum Ecotermal, Ferroli, Protherm sau Vaillant, Vision, cu puteri de la 6 la 28kw si garantie intre 2 si 5 ani.

Primiti livrare gratuita, P.I.F. gratuit, montare inclusa si revizii in service autorizat. Puteti cumpara si toate accesoriile si elementele instalatiei de incalzire tot de pe Berluni. Cu banii economisiti puteti sa duceti rufele la spalatoria Easy Wash, un concept unic in Romania, locul unde hainele se spala in maxim 60 de minute si se usuca rapid, la fel si covorasele si pilotele sau carpetele, non-stop, la orice ora din zi, sapte zile pe saptamana.

octombrie 5, 2016 This post was written by Categories: Casa si Gradina Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top