Blog cu ponturi moca
Home
 

Corpurile de iluminat cu led, solutia perfecta pentru reducerea cheltuielilor cu energia electrica

V-ati mutat de curand la casa si vreti sa faceti economii pe cat posibil la lumina? Facturile de energie electrica va dau batai de cap luna de luna? Solutia pentru o viata lipsita de griji este data de o alegere inteligenta si o intelegere cat mai buna a principiilor de functionare ale corpurilor de iluminat moderne. Cumparati corpuri de iluminat LED si veti ramane surprins de rezultatele pe termen lung si de eficienta lor. Corpurile de iluminat cu led sunt simplu de montat, vin intr-o multime de forme si marimi, se pot amplasa oriunde in casa sau in afara ei, puteti sa le folositi si pentru iluminatul gradinii pe timp de noapte. Avantajele oferite de corpuri de iluminat cu led tin in primul rand de rezistenta foarte mare in timp, functionarea continua, lumina apropiata de cea naturala si eficienta energetica crescuta.

Un bec normal poate consuma de pana la 10 sau 20 de ori mai mult decat niste corpuri de iluminat LED, se supraincalzesc, atrag insectele, se pot arde foarte rapid si nu rezista la variatii climatice. Spre deosebire de ele, corpurile de iluminat cu led nu atrag insectele, se aprind si se sting instantaneu, nu au in compozitii materiale toxice, se inlocuiesc usor, au un randament foarte bun, se gasesc peste tot, intretinerea lor e simpla, se pot realiza diverse aplicatii cu ajutorul lor. Aceste corpuri de iluminat cu led pot fi sub forma de spoturi, becuri, aplice, benzi, lampi, reflectoare, tuburi, panouri, se pot achizitiona online la preturi mai mici decat in offline, livrarea este rapida si direct la usa clientului, prin servicii de curierat.

De la MagicLED puteti achizitiona la preturi foarte bune numai corpuri de iluminat cu led, pentru facturi mai mici si un confort sporit atat in locuinta dvs., cat si in afara ei. Pentru fiecare articol din oferta curenta exista si accesorii pe care le puteti achizitiona la preturi la fel de bune. Printre beneficiile comenzilor facute de la MagicLED se numara taxa unica de transport, oriunde in tara, 14 lei, reduceri de pana la 75%, reduceri suplimentare cu cardul de fidelitate. Livrarea coletelor se face prin curierat rapid, toate produsele comercializate sunt originale, au descrieri detaliate ale caracteristicilor tehnice. Pentru orice intrebari sau suport tehnic puteti apela cu incredere la echipa MagicLED, care va sta la dispozitie mereu cu cele mai bune si mai profesionale raspunsuri. Intrati chiar acum pe magicled si incepeti o viata noua, fara grija facturii de curent electric.

aprilie 27, 2016 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top