Blog cu ponturi moca
Home
 

Costumele de baie potrivite se aleg in functie de forma corpului

Anotimpul cald se apropie, vacantele prelungite sunt cu un pas mai aproape de noi asa ca trebuie sa ne pregatim din timp pentru noul sezon estival. Daca preferati sa mergeti la mare si sa stati la plaja cat e ziua de lunga este bine sa va ganditi deja la un costum de baie nou. Costumele de baie sunt articole vestimentare care se inlocuiesc periodic, stilul si cromatica lor depinde foarte mult de fiecare femeie in parte, moda se schimba si e foarte versatila si in privinta acestor costume de baie asa ca trebuie sa fii mereu pe faza. Alegerea unui costum de baie depinde in mare masura de forma corpului tau.

Nu toate femeile au un corp care le permite sa cumpere costume de baie intregi care se muleaza perfect. Costumele de baie este obligatoriu sa respecte conformatia corpului feminin pentru a permite miscari cat mai naturale si a asigura o tinuta decenta pe plaja. Pentru femeie care au corpul in forma de para, cu solduri late, se recomanda Costume de baie care atrag atentia asupra sutienului, cu bretele colorate si imprimeuri, fara slipi cu banda superioara prea bine pusa in evidenta. Doamnele cu bust mai mare vor evita sutienele cu push-up sau cele in forma de triunghi, preferandu-le pe cele simple, cu bretele reglabile. La domnisoarele cu marimi A si B la sutien se vor potrivi de minune sutienele informa de triunghi, dar si costume de baie intregi cu multe imprimeuri, slipi de orice fel, cat mai putin mulati fortat pe corp.

Conformatiile atletice vor purta costume de baie cu imprimeuri mai indraznete, culori aprinse, iar femeile cu formele mai pronuntate vor arata mai bine in costume in stil retro, talie inalta si modele asimetrice. In general se va cauta un echilibru, se vor evita costumele mult prea largi, marimile trebuie sa fie potrivite pentru corpul pe care vor fi purtate, materialele la fel, de calitate, bumbacul este preferatul si vedeta acestor articole vestimentare pentru sezonul cald.

aprilie 6, 2017 This post was written by Categories: Magazine Online No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top