Blog cu ponturi moca
Home
 

Cresterea stimei de sine prin bijuterii

Nu de putine ori simtim ca problemele cotidiene ne acapareaza cea mai mare parte din timp facand ca propriei persoane sa-i acordam o durata din ce in ce mai mica.
Cand acestor lucruri li se adauga si o achizitionare modesta de articole vestimentare, de accesorii, de bijuterii, devine evident faptul ca avem de-a face cu o minimizare a investitiei in noi.

Perpetuate aceste lucruri isi pun o amprenta negativa asupra starii proprii, ducand la pierderea partiala a increderii in sine.
Astfel de motive indreptatesc oamenii sa-si ia in consideratie mai mult propiile probleme, sa aiba o atitudine cel putin la fel de respectuasa fata de sine ca fata de cei din jur, sa inteleaga nevoia de asi cinsti propria persoana, de asi impune cresterea stimei de sine.
O consecinta a cresterii stimei personale este si cresterea stimei celor din jur.
In acest sens marele nostru romancier Liviu Rebreanu spunea: ,,Să năzuiești mereu a dobîndi stima oamenilor și mai ales pe a ta însăți.”

Terapia prin bijuterii este la loc de cinste! Totdeuna bijuteriile au fost semnul puterii, al stimei si al frumusetii. Metalele nobile din care sunt confectionate bijuteriile precum si pietrele pretioase care le impodobesc, adevaratele giuvaere sunt mangaieri ale sufletului si motive de inaltare spirituala prin frumos.
Calitatile personale nu pot fi schimbate printr-o bijuterie, dar atitudinea celor din jur poate fi alta in lipsa ei!
Un colier sau o bratara, o pereche de cercei sau un inel, adaugate la o tinuta ingrijita, schimba considerabil aspectul doamnei care le poarta si implicit atitudiena celor din jur fata de ea.

Pentru a reusi sa cuprindem toate prioritatile listei personale, trebuie sa luam in consideratie si categoriile de bijuterii din argint cu pietre semipretioase sau sintetice, care sunt foarte reusite din punct de vedere estetic.

Lumea moderna este foarte permisiva tuturor tipurilor de bijuterii, de la cele din aur si platina cu diamante si rubine, la cele din argint cu pietre semipretioase si chiar la cele din metale comune acoperite de straturi protectoare si estetice si pietre de sinteza chimica.
Accesorizate armonios, ele ne pot aduce plusul de incredere in noi si in cei din jur, la care aspiram pentru atingerea si mentinerea confortului sufletesc optim.

august 29, 2016 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top