Blog cu ponturi moca
Home
 

Cu o hota telescopica mirosurile neplacute si aburul din bucatarie dispar in doar cateva minute

Hotele sunt electrocasnice cu durata mare de functionare, cu o putere de absorbtie mare si functii speciale diverse, o constructie solida si modalitati de filtrare diferite, adaptate fiecarui spatiu. Ele pot avea unul sau doua motoare, pot fi incorporabile sau nu, elimina mirosurile neplacute si aburul din bucatarii, retin grasimea cu ajutorul filtrelor si pot reimprospata si aerul din incaperile unde sunt utilizate. Unul dintre modelele vandute foarte bine in ultimii ani este hota telescopica.

Hotele telescopice se diferentiaza de cele clasice atat la nivel de design si structura, cat si la nivel de calitate a filtrarii aerului. Suprafata lor de absorbtie se mareste sau se micsoreaza in functie de necesitati, instalarea lor e simpla, spatiul este utilizat mai eficient daca se opteaza pentru noul tip de hota telescopica disponibil si in ofertele casasibucataria la preturi excelente, cu reducere substantiala. Fumul si aburii sunt eliminate complet, atunci cand nu e utilizata se poate „retrage” si lasa un spatiu mai mare deasupra aragazului, puterea de absorbtie este mai mare pentru ca si suprafata de absorbtie creste. In functie de nevoile fiecarui cumparator hotele telescopice pot fi montate in mobilier sau in afara lui, au filtre speciale rezistente la utilizare intensa care trebuie inlocuite mult mai rar. Nivelul lor de zgomot e redus, designul e placut, se integreaza perfect cu cel al camerei, culorile si materialele din care sunt construite, finisajele sunt gandite in asa fel incat sa se completeze perfect intr-un produs original si util. In plus, noile modele de hote telescopice pentru bucatarie permit o aerisire mai rapida gratie motoarelor puternice, de fiecare data cand sunt in functiune hotele se pot regla in asa fel incat sa asigure o evacuare cat mai rapida si o atmosfera placuta in bucatarie.

Pe casasibucataria.ro, magazin online cu produse pentru bucatarie si electrocasnice veti descoperi hotele telescopice de ultima generatie la preturi bune, produse de la producatori de top livrate rapid in maxim 48 de ore, cu o serie de caracteristici atent alese pentru eficienta maxima in orice bucatarie. Transportul e gratuit daca se fac comenzi de peste 350 lei, se poate plati si cu un card bancar, coletul se poate verifica la livrare. Informatiile tehnice detaliate si modalitatea de alegere a hotelor sunt disponibile in paginile de produs.

iulie 31, 2017 This post was written by Categories: Casa si Gradina Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top