Blog cu ponturi moca
Home
 

Cum alegem cartuse imprimante si ce pasi putem urma ca sa ne ferim de cele de slaba calitate?

Cartusele pentru imprimante sunt consumabile care trebuie inlocuite destul de des. Desi sunt destul de solide la prima vedere si nu ar avea de ce sa prezinte defectiuni cartusele de la imprimante ajung sa fie inutilizabile chiar si dupa perioade scurte de timp. Aceste defectiuni pot fi evitate atunci cand achizitionati cartuse imprimante printr-o atentie sporita la pasii pe care ii faceti inainte de cumpararea efectiva. In prima faza trebuie sa va documentati bine despre tipul de cartus de care aveti nevoie, sa vedeti care e cel mai bun model, de la ce firma provine.

Dupa ce stiti ce fel de cartus va doriti urmatorul pas este sa cititi tot ce puteti gasi despre el, sa vedeti ce spun cei care l-au mai cumparat, daca specificatiile producatorului sunt respectate si in realitate. Urmeaza apoi compararea preturilor si a caracteristicilor diverse tipuri din seria de care aveti nevoie, gasirea unor elemente care diferentiaza anumite cartuse imprimante si care va pot ajuta sa luati decizia cea mai buna. Intr-un final, dupa ce stim si producatorul si avem in minte si produsul ne putem informa si de pe pagina producatorului, putem intreba in magazinele online sau chiar pe forumul producatorului despre anumite caracteristici tehnice care ne intereseaza in mod deosebit.

Ca sa avem ceva de calitate nu vom prefera un produs un pic mai ieftin doar pentru o economie de cativa lei, calitatea costa asa ca si pretul final este normal sa fie ceva mai mare. Intre cartuse cu toner si cele cu cerneala le puteti prefera pe cele cu toner daca aveti o afacere si tipariti mult, cele cu cerneala sunt preferate pentru birou si pentru acasa, viteza de tiparire nu e asa de mare in cazul lor, rezolutiile sunt insa foarte bune. Cartusele pentru imprimanta bune vor fi originale, vor avea garantie de 24-36 luni, se vor vinde doar pe site-uri de la producatori sau parteneri.

aprilie 27, 2017 This post was written by Categories: Servicii Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top