Blog cu ponturi moca
Home
 

Cum alegem firma de geamuri termopan ?

Asa cum se intampla la fiecare investitie, inainte de a trece la schimbarea ferestelor vechi cu ferestre din geam termopan sau pur si simplu la schimbarea termopanelor vechi cu unele noi, mai calitative, ar trebui sa va asigurati ca parcurgeti cativa pasi esentiali.

Treceti pe o hartie toate modificarile pe care le doriti. Asta va va ajuta sa aveti totul asezat cat mai schematic si mai clar, astfel incat sa puteti obtine cotatii exacte de pret.

Cereti oferte de la mai multe firme. Veti putea face astfel comparatii directe si sa luati o decizie in cunostinta de cauza. Comparati de asemenea si materialele pentru care primiti oferta de pret.

Asigurati-va ca alegeti o firma care va poate oferi si service. In timp veti avea nevoie de reparatii sau pur si simplu sa schimbati garnitura pentru termopan, pentru ca nu mai izoleaza in mod eficient, iar atunci ar fi bine sa aveti la indemana chiar firma care v-a montat geamurile.

Faceti un scurt research legat de notorietatea companiei si de parerile oamenilor care au mai lucrat cu ei. Parerea oamenilor chiar conteaza in astfel de business-uri si e important sa aveti feedback-ul celor care au lucrat direct cu ei.

Traditia firmei cu care veti alege sa lucrati este si ea foarte importanta. Chiar daca veti obtine o oferta foarte buna de pret de la o firma mica, sa ii spunem “de apartament”, ar trebui sa va ganditi pe termen lung. Astfel de firme e posibil sa nu mai existe peste 1 an si atunci nu veti mai putea folosi garantia si nici nu veti avea parte de service. Cea mai buna optiune ar fi sa optati pentru firme mari, cu traditie.

Uneori firmele de termopane ofera si posibilitatea unei finantari pentru lucrari mai mari. Daca nu aveti un buget foarte mare, care sa va permita sa faceti scimbarile pe care vi le doriti, sau daca vi se pare mai atragatoare o oferta cu materiale mai scumpe, poate veti putea obtine o finantare. Exista, de asemenea, carduri de cumparaturi de la diverse banci cu plata in rate fixe, pe termen scurt. Si aceasta poate fi o optiune, dar va trebui sa gasiti firma care accepta si aceasta modalitate de plata.

octombrie 15, 2017 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top