Blog cu ponturi moca
Home
 

Cum alegem firma de la care cumparam sau cu ajutorul careia vindem Bitcoini?

In ultimii ani numarul tranzactiilor online l-a depasit pe cel al tranzactiilor offline. Lumea este tot mai atrasa de simplitatea si de rapiditatea tranzactiilor online, mediul securizat si procesarea rapida, interfata simplu de utilizat si functiile foarte utile puse la dispozitie de procesatori, toate ii determina pe clienti sa acceseze site-urile specializate din ce in ce mai des. Noutatea absoluta a ultimelor luni este cu siguranta cresterea numarului de tranzactiile care au la baza Bitcoini, monede digitale descentralizate. Bitcoinii sunt deja acceptati la plata in magazine fizice si virtuale, tranzactiile importante se fac de ceva timp in Bitcoini fara probleme, de curand si utilizatorii normali au inceput sa cumpere sau sa vanda Bitcoin. Sunt destul de multe locuri in online unde puteti incepe sa tranzactionati Bitcoini, siguranta este garantata insa doar acolo unde exista experienta si oameni foarte priceputi in astfel de operatiuni. Cand alegeti o firma care va ofera spre cumparare sau vindere Bitcoini sau alt monede digitale trebuie sa fiti atenti la cateva lucruri.

In primul rand firma trebuie sa aiba in spate o echipa formata din specialisti care pot oferi suport oricand in timpul desfasurarii tranzactiilor.

In al doilea rand firmele care au activitati ce presupun tranzactionarea de Bitcoini trebuie sa aiba la vedere tarifele si cursurile, sa aiba site-uri cu interfete simplu de folosit si inteles.

In al treilea rand companiile care activeaza in aceste domenii trebuie sa aiba sisteme de securitate performante pentru tranzactii in siguranta de fiecare date, modalitati simple de verificare si garantare a preturilor per moneda digitala.

Una dintre firmele care se incadreaza foarte bine in acest tip este CryptoCoin.pro, firma prin intermediul careia se pot vinde si cumpara Bitcoin si Ether. Ceide la firma amintita ofera niste avantaje unice clientilor, pornind de la garantarea pretului de achizitie pentru 24 de ore, pana la oferirea de spatiu de depozitare online, in cont de utilizator, a criptomonedelor, pana la retragerea in portofelul electronic. Se vor putea plati criptomonedele si cash sau cu un card bancar, se vor face plati si prin SMS in viitor. CryptoCoin.pro are si alte tipuri de monede virtuale precum Ethereum Classic, Monero, Litecoin si Ripple, Dash, IOTA, Bitcoin Cash. Securitatea este sporita de autentificarea in doi pasi, de sistemele moderne de criptare si de inregistrarea rapida si securizata pe site. Pe site toate informatiile esentiale sunt usor de accesat, tarife, curs, evolutii, asistenta este permanenta si este pusa la dispozitie via Chat, telefon si e-mail. In acest fel clientii stiu mereu totul despre tranzactiile lor si au la dispozitie modalitati moderne de tranzactionare.

martie 26, 2018 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top