Blog cu ponturi moca
Home
 

Cum alegi firma de recrutare care te ajuta sa iti gasesti locul de munca in strainatate?

Esti tanar, vrei un loc de munca bine platit, vrei experiente noi. Ce e de facut? Iti cauti un loc de munca in strainatate. De unul singur e cam greu sa gasesti ceva bun si bine platit, o firma serioasa, asa ca poti sa ceri ajutorul unor firme de recrutare, specializate in recrutarea pentru diverse locuri de munca in afara. Problema este ca sunt destul de multe aparute in ultima perioada si la noi si daca nu ai experienta e cam greu sa te opresti la una buna si care are servicii de calitate.

Cum reusesti totusi sa o depistezi? In primul rand te uiti la experienta ei, de cand e pe piata. Daca are site vezi la sectiunile Despre sau vezi de cand s-a infiintat site-ul macar, daca nu ai referinte despre infiintarea companiei. In al doilea rand analizezi cu atentie ce spun altii despre firma, pe forum, pe diverse site-uri unde se discuta pe acest subiect. Referintele bune si reale, obiective inseamna si o calitate mai buna a serviciilor. In al treilea rand o discutie directa cu departamentul relatii clienti poate fi de folos. Vezi cum ti se raspunde, daca au toate informatiile necesare, raspunsurile la intrebari, ce pot oferi. In al patrulea rand firmele care se ocupa de recrutari pentru locuri de munca in afara trebuie sa aiba si oferte personalizate, oferte cat mai diverse si detaliate pentru a sti exact pentru ce aplici. In al cincilea rand firmele in care merita sa ai incredere au si servicii aditionale incluse in pachetul complet de servicii, te pot ajuta cu o cazare, cu biletele de avion, monitorizeaza si ofera asistenta si dupa recrutare.

Nu in ultimul rand firma pe care poti sa o folosesti ca sa gasesti ce joburi vrei in afara, sa ajungi mai repede la ele trebuie sa aiba si oameni cu experienta, pe care ii poti vedea si la interviurile programate, oameni care sa te ajute si sa iti ofere un feedback foarte bun si onest inca de la prima intalnire. Evolve Point este una dintre companiile de recrutare pentru agenti vanzari in cateva tari importante din Europa, cu servicii premium si locuri de munca bine platite.

Conditiile de munca sunt bune, recrutarea este un proces rapid si serios, fiecare candidat fiind testat si ajutat sa ajunga in locul in care chiar se potriveste pe postul dorit. Orice nelamurire aveti o puteti adresa consilierilor specialisti, puteti descoperi mai multe detalii despre joburile Evolve Point si despre companie pe site-ul oficial, alaturi de toate informatiile esentiale despre activitatile desfasurate.

octombrie 1, 2018 This post was written by Categories: Servicii Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top