Blog cu ponturi moca
Home
 

Cum alegi un hoverboard rezistent pentru drumuri placute prin natura?

O noutate pe piata de la noi acum cativa ani hoverboard-ul este un gadget de ultima generatie, cu tehnologii foarte avansate integrate, ideal pentru deplasari pe distante lungi fara a face efort. Caracteristicile sale includ motoare puternice, viteze destul de mari atinse in timp scurt, incarcare rapida in 120 de minute, autonomie de 20 km si 20 de ore, sisteme de ghidare si de siguranta, de iluminare moderne, dar si conectivitate foarte buna asigurata via Bluetooth si Wireless.

Hoverboard-urile au preturi pentru toate buzunarele, se gasesc in magazinele de specialitate, au sisteme moderne de iluminat care le fac si mai frumoase, designul este gandit in asa fel incat sa suporte si greutati mai mari. Pentru ca sunt foarte multe modele si tipuri disponibile ne va fi destul de dificil sa-l alegem pe cel potrivit. Iata in continuare cateva idei pentru a alege mai usor un model aproape perfect pentru nevoile noastre.

In primul rand un hoverboard trebuie sa aiba o greutate cat mai mica, sa poata fi transportat usor oriunde. Cu cat designul este mai ergonomic si compact, cu atat vom avea si o greutate mai mica.

In al doilea rand hoverboard-ul ales trebuie sa aiba o suprafata aderenta la nivelul talpilor foarte buna si roti din cauciuc de calitate cu aderenta buna. In acest fel veti fi in siguranta in timpul deplasarilor si veti evita accidentele nedorite.

In al treilea rand cand alegeti un hoverboard, cum sunt si cele de pe MonkeyBoard, este bine sa va orientati catre un producator mare, cunoscut, dar si catre un comerciant cu experienta cat mai mare pe piata. Pe langa preturile mai mici si ofertele bune veti gasi si produse de calitate si mai rezistente, din materiale special alese pentru hoverboard-uri cat mai bune.

In al patrulea rand este bine sa stim si ce anume de dorim, daca vrem un hummer, un model de 6.5 inch sau 10 inch, disponibile si la MonkeyBoard. In functie de model putem avea diferite specificatii tehnice, control mai mare asupra hoverboard-ului si deplasare mai usoara pe orice tip de teren, chiar si in panta. Nu in ultimul rand viitorul tau hoverboard va trebui sa aiba si lumini de calitate, LED de preferat si sisteme de semnalizate si control foarte bune pentru a te putea deplasa si pe timp de zi, si pe timp de noapte.

februarie 19, 2018 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top