Blog cu ponturi moca
Home
 

Cum ar trebui sa fie invitatiile pentru botezul celui mic

Dupa bucuria venirii pe lume a primului copil parintii incep sa se pregateasca cum pot mai bine pentru botezul acestuia. Se alege locatia unde se va desfasura petrecerea de botez, se aleg nasii, se aleg invitatii. Cand lista e gata se poate trece la faza a doua, adica la alegerea unor invitatii de botez. Cu cat vor fi mai multi invitati la botez cu atat petrecerea va fi mai reusita si toata lumea se va simti foarte bine.

Numarul invitatilor de la petrecerea de botez depinde foarte mult si de cat de inspirate sunt invitatiile trimise. Invitatii de botez trebuie sa fie originale, sa arate bine, sa transmita tot ce trebuie sa stie cineva care vrea sa ia parte la toate evenimentele din ziua cea mare. De asemenea, invitatii de botez trebuie sa fie convingatoare, sa il prezinte pe mostenitorul familiei rudelor si prietenilor, sa aiba un aspect impecabil, design foarte modern si text scris intr-o nota usor umoristica. Culorile trebuie sa fie cat mai diferite, sa inspire bucurie, fericire, textele trebuie gandite cu atentie astfel incat sa ii determine pe invitati sa isi doreasca sa fie prezenti la botez. Materialele din care sunt confectionate invitatiile de botez trebuie alese si ele cu mare grija, ar fi bine sa fie din hartie de buna calitate, carton mat sau glossy, calitatea imprimarii textului si modul de realizare, conceptul creativ totul sa fie gandit cat mai bine si cat mai original.

Pentru petrecerile mai intime, unde vine doar familia si rudele apropiate se poate opta pentru invitatii de botez sub forma de scutec, de exemplu, iar pentru cele formale se va folosi invitatia-papirus, cu text foarte bine ticluit si design sobru, fara detalii stilizate. Alegerea invitatiilor trebuie sa tina cont si de personalitatea copilului si de cea a invitatiilor, elementul creativ dominand fiecare dintre invitatiile trimise.

mai 24, 2016 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top