Blog cu ponturi moca
Home
 

Cum obtinem un echilibru perfect

activitate-fizicaPrin exercitiu, ca si cu cele mai multe alte lucruri in viata, obtinerea unui echilibru corect este important. De obicei, atunci cand se merge la extreme intr-un domeniu se sfarseste prin a plati pentru aceasta intr-un fel sau poate alte aspecte ale vietii au de suferit din aceasta cauza. Prea multi dintre noi sunt atat de prinsi in munca sau fata de responsabilitatile pe care le detinem incat nu mai avem timp de exercitiile de care avem nevoie cu atata disperare.

Intentiile noastre sunt bune, dar nu sunt prea multe lucruri care ne necesita atentia departe de planul nostru zilnic pentru a incepe primele antrenamente.
Este important sa ne amintim ca a obtine cantitatea corecta de exercitiu va servi de fapt, pentru a atenua unele din alte presiuni zilnice si din preocuparile noastre sau cel putin sa ne faca mai in masura sa ne ocupam de ele. Studiile au aratat ca cei care includ exercitii in rutina lor de zi cu zi sunt mai in masura sa se ocupe de stres si sa rezolve problemele care apar decat cei care nu fac exercitii fizice.

Toata lumea este ocupata, dar inca mai exista modalitati pentru a se intra intr-o forma de activitate fizica. Nu este necesar sa ne punem o pereche de manusi de box si sa participam la un antrenament de lunga durata sau sa mergem pe biciclete 10 km si sa alergam timp de doua ore. Aceste activitati sunt foarte bune pentru zilele in care exista o multime de timp pentru a avea un set de antrenament grele, dar pentru ziua de lucru tipica ceva mai putin consumatoar de timp este, probabil, de preferat. O plimbare vioaie va fi de multe ori doar un lucru care va calma mintea de preocupari si va va permite sa ne regrupam si sa fie mai capabili sa facem fata provocarilor de zi cu zi.

A rezerva cateva minute dintr-o dimineata agitata sau dupa-amiaza sa ne intindem sau redica niste greutati pentru un mini-antrenament va face minuni pentru nivelul nostru de energie. Cel mai important lucru este de a planifica totul in avans. Daca nu se rezerva un anumit timp in fiecare zi pentru a se efectua o activitate fizica, studiile arata ca sansele de reusita scad considerabil. Un program de exercitii este o parte din activitatile de zi cu zi si va avea un efect profund pozitiv asupra restul zilei.

septembrie 25, 2014 This post was written by Categories: Ponturi Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top