Blog cu ponturi moca
Home
 

Cum pastrezi o femeie dupa ce o seduci?

Ti-a luat cateva luni sau, in cel mai fericit caz, cateva saptamani pana sa iti gasesti femeia potrivita dupa multe mesaje si intalniri pe site-urile cu anunturi matrimoniale Bucuresti. Ei bine, ai facut abia primul pas, caci cucerirea unei femei nu este decat inceputul. A pastra o relatie este cu mult mai complicat si este o “misiune” pe termen lung. Iata cele mai mari greseli pe care trebuie sa le eviti la primii pasi cu o femeie cunoscuta pe un site cu anunturi matrimoniale Bucuresti.

Gelozia. Niciunei femei nu ii place sa se simta ca intr-o colivie sau sa ii fie controlate mesajele, apelurile si sa fie interogata ori de cate ori iese din casa sau isi face un prieten nou.

Amabilitatea exagerata. A fi mereu la picioarele iubitei, fara chiar ca ea sa iti ceara ajutorul, poate fi un semn de slabiciune in ochii acesteia si e bine sa incerci sa fii mai rezervat.

Disperarea sa nu o pierzi. Daca uneori iubita ta prefera sa iasa cu fetele sau sa stea acasa, nu te arata extrem de disperat sa petreci o seara cu ea. Va aprecia libertatea pe care i-o oferi si va reveni cu drag la tine in ziua urmatoare. Nu suna de 10 ori la rand daca nu iti raspunde de prima data, ci lasa-i loc sa se simta confortabil in orice moment.
A-ti centra viata pe ea. Nu uita de tine, de propriile pasiuni si placeri, iesi cu prietenii, mergi la meciuri, cumpara-ti lucruri care iti plac. Va aprecia ca ai o viata si in afara relatiei si nu va simti ca lumea ta nu exista in afara ei.

Cerintele prea mari. Nu ii cere din prima sa se mute la tine. Nu ii cere niciodata sa renunte la prietenii vechi. Nu exagera cu timpul petrecut impreuna, mai ales la inceput de relatie. Lasa totul sa vina de la sine si daca este cazul, iti va oferi ea pe parcurs.
A incerca sa-i cumperi afectiunea cu cadouri. Daca o femeie simte ca esti persoana potrivita, iti va ramane alaturi si fara cadouri scumpe. E bine sa ii cumperi cate o floare uneori, dar nu exagera si nu conditiona fiecare iesire sau dorinta de a ta de cate un cadou.

iulie 27, 2018 This post was written by Categories: Timp Liber Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top