Blog cu ponturi moca
Home
 

Cum putem sa ne ferim de reducerile „artificiale”?

In multe cazuri reducerile nu sunt chiar asa de bune precum par. Se poate intampla sa existe mariri de preturi inainte si practic reducerile sa fie inexistente, poate sa fie doar o reducere artificiala, de cativa banuti, care sa nu afecteze pretul de raft. Ca sa evitam astfel de reduceri fictive putem tine cont de cateva sfaturi practice.

In primul rand daca de exemplu vreti sa gasiti reduceri la imbracaminte cat mai bune trebuie sa va folositi de tot ce va ofera internetul. Astfel puteti compara rapid online preturi si caracteristici pe site-urile cu asemenea functii, puteti cauta in bazele de date de la mai multe magazine odata pe site-urile tip integrator, puteti vedea in detaliu totul despre materiale si design pe site-urile oficiale ale firmelor producatoare sau in analizele facute de cei care se ocupa cu review-uri pe partea de moda.

In al doilea rand cele mai bune reduceri la imbracaminte sunt de gasit in general in magazinele online mari, cu experienta pe piata si stocuri mari de articole de imbracaminte. Reducerile se pot cumula, promotiile pot sa fie completate de lichidari de stocuri, in fiecare inceput de sezon exista haine care sunt scoase din stocurile in exces si sunt date la preturi de nimic, asa ca puteti face si economii fara sa faceti rabat de la calitate.

In al treilea rand reducerile care chiar merita atentia noastra sunt la anumite categorii de produse, in general se reduc cele care sunt „pe val” sezonul respectiva, care se cauta, care sunt populare. De pilda in aceasta perioada sunt reduceri la wildfashion pentru articole de imbracaminte diverse, se gasesc haine de calitate de la producatori de top cu preturi mici, pentru sezonul toamna-iarna.

Pe langa ofertele de reduceri la wildfashion magazinul online ofera si transport gratuit si livrare rapida, astfel ca veti economisi mult mai mult cu astfel de servicii aditionale de calitate. In al patrulea rand ca sa ne ferim de reducerile care nu prea suna a reducere ar fi bine sa analizam si calitatea materialelor, cand au fost produse, de cine, daca firma e cunoscuta.

Reduceri pot fi si la articole de slaba de calitate, pot parea foarte mari dar in realitate veti cumpara alte haine dupa o perioada scurta de timp. De pilda pe WildFashion aveti doar haine din materiale de calitate superioara care rezista la uzura si la purtare in toate conditiile asa ca nu veti mai cumpara alte o vreme indelungata.

septembrie 29, 2017 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top