Blog cu ponturi moca
Home
 

Cum sa gasesti mai rapid un birou de traduceri?

Vi s-a intamplat sa aveti nevoie de o traducere rapida si sa nu gasiti un birou de traduceri mai liber pentru a va rezolva treburile? Daca nu vi s-a intamplat mie mi s-a intamplat recent. Aveam nevoie de niste traduceri engleza pentru la locul de munca, niste acte importante care trebuiau trimise numaidecat in contul unei aplicari. Pentru ca era vorba de traduceri din romana in engleza lucrurile si erau acte cu statut oficial traducerea trebuia sa fie perfecta si sa poarte semnatura si stampila unui traducator autorizat.

Prima data am vrut sa gasesc repede un birou de traduceri prin apropiere si sa rezolv pe loc problema cu traduceri romana engleza. Nesansa mea a fost ca in perioada in care eu aveam nevoie de serviciile unor birouri de traduceri Bucuresti toate birourile care erau in zona mea sau mai departe un pic erau foarte aglomerate, comenzile erau prea multe pentru a mai accepta altele. Neavand ce sa fac am inceput sa caut solutii online pentru traduceri engleza. Dupa mai bine de jumatate de ora de documentare si intrebari pe forumuri de specialitate am fost indrumat spre un birou traduceri din romana in cam toate limbile pamantului, Academia de Traduceri.

Cu un site foarte bine pus la punct si servicii premium de calitate, foarte multi traducatori autorizati gata sa te ajute, Academia de Traduceri a fost salvarea de care aveam nevoie in acel moment. In doar cateva minute am plasat comanda pentru traduceri romana engleza la departamentul de limba engleza, traducatorii erau cu experienta mare si autorizati de Ministerul Justitiei. Pentru ca aveam nevoie rapid am ales varianta la urgenta, ceea ce insemna ca in mai putin de 24 de ore aveam traducerea pentru a o trimite firmei din afara. La Academia de Traduceri, birou de traduceri Bucuresti cu experienta am gasit oameni intelegatori, suficienti traducatori pentru a nu lasa pe nimeni sa astepte, fiecare traducere era verificata de revizori, editori, redactori, existau lingvisti de specialitate, dar si graficieni si dtp-isti pentru o punere in pagina cat mai profesionala.

Traducatorii si interpretii nativi, managementul de calitate si calitatea ireprosabila a fiecarei Traduceri din romana in engleza au fost cateva dintre motivele pentru care am ales Firma de Traduceri urgente Bucuresti Academia de Traduceri. La final, livrarea traducerii s-a facut rapid, raportul calitate-pret s-a dovedit a fi extrem de bun, iar serviciile oferite au fost livrate cu cea mai mare seriozitate si transparenta.

octombrie 5, 2016 This post was written by Categories: Servicii Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top