Blog cu ponturi moca
Home
 

Cum sa nu fii singur la 30 sau 40 de ani?

30 de ani. 40 de ani. Sunt doua varste critice pentru barbati, desi poate nu va dati seama. La 30 de ani deja esti adult in toata regula, stii ce vrei de la viata, inca mai ai timp de copilarii, daca nu ai cumva familie. La 30 de ani vrei multe, poti si mai multe, gasesti partea buna in toate lucrurile proaste care se intampla. Inca o mai poti gasi. 40 de ani e o varsta complicata. Ai deja familie, ai alte prioritati, te gandesti ca vine si batranetea la un moment dat, incepi sa faci incet, incet inventarul, sa vezi ce n-ai facut in tinerete si mai ai timp sa faci pana pe la 60 de ani. Sunt multi barbati care la aceste varste sunt totusi singuri.

De ce singuri?

Pentru ca nu au avut curajul sa se casatoreasca, pentru ca nu au suficiente motive sa se casatoreasca, pentru ca au probleme materiale, pentru ca au trecut prin relatii care le-au lasat un gust amar. Daca exista vreun secret, vreo reteta care ne poate face pe noi, barbatii, sa renuntam la burlacie cand inca mai e timp de o familie aceasta s-ar putea sa nu fi fost descoperita. Inca. Cum sa nu fii singur la 30 sau 40 de ani? E foarte simplu. Mergi fuguta pe un site de matrimoniale popular, cu ceva trafic, cu anunturi serioase cu femei singure din Ialomita sau din alte orase si judete, fa-ti un cont gratuit si ai acces la baze de date cu mii de profiluri.

Doamne, domnisoare, femei singure din Ialomita – anunturi matrimoniale, iata care e viitorul unui inceput de relatie care se poate dovedi si cel „castigator”. Ai acces la Chat, SMS-uri gratuite, ai poze cate vrei, relevante, ai si descrieri succinte, filtre si categorii, topuri, un design placut si un mediu securizat si elegant. Cum sa nu profiti de asa ceva si sa incepi discutii cu femei singure din Ialomita, de exemplu? Echipele din spatele site-urile cu femei singure din Ialomita – anunturi matrimoniale sunt alaturi de tine pentru o experienta placuta, ai toate datele pentru o relatie perfecta in online. Poti discuta cu mai multe domnisoare apropiate ca varsta sau mai mari, poti alege cu cine continui relatia si in offline. Totul e gratuit, simplu si placut.

 

martie 29, 2018 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top