Blog cu ponturi moca
Home
 

Cum sa te promovezi pe un site de matrimoniale

Principalul contra-argument pe care il aud foarte des atunci cand vine vorba despre site-uri de anunturi matrimoniale Bucuresti este “am impresia ca trebuie sa ma vand”. De unde vine aceasta prejudecata?
In orice moment al vietii noastre, fie ca suntem la serviciu, fie ca suntem la cumparaturi, dupa o zi grea de munca, obositi si fara chef, spunem ceva despre noi. Tot ce tine de atitudinea noastra, de tinuta noastra, de gesturi, chiar si ceea ce cumparam de la supermarket vorbeste despre ceea ce suntem noi de fapt. Pe scurt, este o cale de a comunica. Fara sa ne dam seama, trimitem in orice moment un mesaj lumii despre noi, fara sa fie nevoie sa scriem vreun text despre asta. Oamenii isi fac o parere despre noi dupa ceea ce vad atunci cand ne remarca in supermarket, dupa cosul de cumparaturi, dupa atitudine sau oboseala de pe chip.

In concluzie, in viata de zi cu zi cu totii ne spunem povestea, cu replici sau nu. Este acelasi lucru si pe un site de matrimoniale Bucuresti unde babatii pot intra sa cunoasca femei iar femeile intra sa cunoasca barbati.
A-ti face un profil pe un site de matrimoniale inseamna sa te promovezi sincer dar subliniind partile tale pozitive.

Nu trebuie sa privesti alcatuirea unui profil pe site-urile de anunturi matrimoniale ca pe o reclama de la TV in care vinzi un produs, ci ca pe o sansa de a te descrie sincer, cu calitati dar si cu defecte, in cuvinte simple dar oneste.
Trebuie sa spui simplu cine esti, ce te caracterizeaza, care iti sunt asteptarile, ce pasiuni ai, fiind pozitiv, pentru ca nimeni nu isi doreste sa cunoasca un ursuz.

Vorbind despre hobby-urile pe care le ai vei atrage persoane cu aceleasi interese. Este important sa nu trisezi, pentru ca mai devreme sau mai tarziu te vei afla fata in fata cu persoana care iti place si va fi jenant sa te confrunti cu propriile minciuni.

iulie 28, 2018 This post was written by Categories: Timp Liber Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top