Blog cu ponturi moca
Home
 

Cum trebuie alese scaunele de birou pentru a asigura confortul maximal

Toti cei care isi petrec o buna parte a zilei la birou cunosc cat de important este sa ai un scaun pentru birou cat mai confortabil, astfel incat sa te poti simit bine si dupa cele 6-8 ore de munca. Nu doar despre confort este vorba in cazul acestor scaune de birou, ci si despre asigurarea unei posturi corecte, pentru a preveni durerile de spate.

Eu lucrez la birou de mai bine de patru ani, de aceea, cunosc problema unor scaune de birou totalmente inconfortabile, de aceea, deseori las la birou o perna mica, pe care mi-o pun la spate, astfel incat sa-mi fie cat mai confortabil. La categoria “scaune birou”, numeroase firme stau inca foarte prost, stiu asta din experienta prietenelor mele, care si ele au trecut prin experienta cand un scaun pentru birou, inconfortabil fiind, le provoca dureri de spate.

De cand am devenit asistenta managerului in firma noastra, am inceput sa am din ce in ce mai mult tangente cu renovarea oficiilor si schimbarea mobilierului, de aceea, am avut de subliniat niste astecte importante cand s-a discutat subiectul “scaune birou”. Pe langa faptul ca ne doream sa gasim scaune birou ieftine, ne interesa sa fie si calitative, sa aiba o forma ergonomica si sa fie dintr-un material placut si rezistent.

Forma ergonomica la scaune pentru birou este, pur si simplu, indispensabila, deoarece astfel angajatii vor putea sa-si pastreze spatele drept, sa evite obosiala si sa nu mai aiba durerile insuportabile. Optiunea noastra a fost scaune pentru birou din piele ecologica, cu o baza metalica. Am avut grija sa fie posibile toate ajustarile necesare. Am reusit sa gasim, la un magazin online, scaune birou ieftine, dar in acelasi timp cu un design placut, pe care nu le-au livrat direct la firma.

august 30, 2016 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top