Blog cu ponturi moca
Home
 

Cumpara camioane pentru afacerea ta si economisesti bani si timp

Cantitatile mari de marfa, produse sau materiale, se transporta in general pe distante lungi, masinile folosite trebuie sa fie de calitate si sa faca fata unor greutati mari. Cele mai folosite tipuri de autovehicule comerciale pentru astfel de transporturi sunt camioanele.

Camioanele au dimensiuni mari, se poate transporta o cantitate suficient de mare pentru a termina toata treaba rapid, vitezele de deplasare sunt mari, marfa este mereu in siguranta. Decat sa inchiriati camioane de la firme pentru un transport rapid puteti sa cumparati camioane de vanzare pentru afacerea dvs. Odata cumparate camioanele se pot folosi oricand doriti, sunt noi sau second hand, au caracteristici foarte bune, piesele sunt de calitate, puteti gasi oferte variate care cuprind toate tipurile de camioane. Preturile mai mici le gasiti online, in magazine de profil de tipul Etctrucks, dealer Iveco.

Ofertele sunt pentru toate tipurile de afaceri, se pot comanda rapid si orice defectiuni se remediaza in garantie in serviceul autorizat. Cu peste 15 ani de experienta in industria auto etctrucks pune la dispozitia clientilor camioane de foarte buna calitate, cu diverse capacitati, pentru transportul unor tipuri diferite de marfa. Aceste camioane de vanzare sunt rezistente la uzura, au un design compact ceea ce le permite sa se strecoare chiar si pe strazile mai greu accesibile, sunt confortabile in timpul condusului, silentioase, au performante notabile si ofera o siguranta sporita la rulaj.

Camioanele cumparate sunt de dorit in locul celor inchiriate si pentru ca pot fi reparate, pot fi imbunatatite performantele, se evita plata unei chirii destul de mari, calitatea camioanelor inchiriate nu poate fi controlata asa de usor, practic ce are firma de inchirieri aia primesti. Etctrucks are si piese de schimb pentru toate camioanele vandute, cei mai buni specialisti care va pot sfatui si va pot ajuta sa alegeti cele mai bune camioane, se pot efectua intretineri si reparatii in cele mai bune conditii. Camioanele de la Etctrucks sunt putin poluante, se livreaza rapid, comenzile pot fi facute online sau telefonic, in pagina fiecarui autovehicul comercial exista toate detaliile tehnice pentru o achizitie obiectiva.

martie 6, 2017 This post was written by Categories: Auto Moto Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top