Blog cu ponturi moca
Home
 

De ce apare acneea si cum ai putea sa o tratezi?

Acneea este una dintre acele afectiuni ale pielii care poate aparea foarte des, fara a putea sa intuiesti macar apariatia acesteia si indiferent de varsta, se poate manifesta foarte grav. Chiar daca este considerat ca acneea este un simbol al pubertatii, acest lucru nu este neaparat adevarat, deoarece aceasta poate aparea si la femei mature, dar si la barbati.

In special atunci cand esti o femeie matura si cand vrei sa inspiri incredre prin aspectul tau fizic si prin atitudinea, acneea reprezinta o afectiune a pielii care te poate deranja maxim si poate sa iti afecteze rutina zilnica.

Pentru diferite perioade in care poate aparea, exista un tratament acnee specific, de aceea este foarte important ca solutiile pentru care optezi pentru a scapa de acnee sa fie cele potrivite situatiei tale.

Trebuie sa folosesti un tratament acnee in functie de cauzele aparitiei acesteia. Un tratament acnee de suprafata poate fi foarte eficient daca nu este vorba despre o afectiune hormonala, de fapt. Daca, insa, problema se pune in regimul alimentar pe care il ai, un tratament acnee doar pentru piele, fara interventii la nivelul regimului alimentar, ar putea sa nu fie la fel de eficient.

De asemenea, in cazul in care apare acneea pe neasteptate si este intr-o stare acuta, este recomandat sa mergi neaparat la un medic, deoarece doar dupa ce te va consulta acesta iti va putea spune care este cauza afectiunii si ce tratament acnee este potrivit.

Exista mai multe tratamente si tehnici pe care le folosesc medicii, una dintre cele mai cunoscute tehnici,d e curatare in profunzime este peelingul chimic, care este o procedura de curatare profunda si care ajuta la eliminearea sebumului in plus si la improspatara pielii. O anumita procedura poate fi recomandata doar de medicul dermatolog, in urma consultarii.

decembrie 27, 2017 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top