Blog cu ponturi moca
Home
 

De ce sa tinem cont cand cautam un trusou pentru botez?

Pregatirile pentru botezul copilului incep de fiecare data cu alegerea nasilor si cu stabilirea unei tematici pentru trusoul de botez. Trusoul pentru botez cuprinde in mod traditional panza alba in care se infasoara copilul dupa ce e scos din cristelnita, prosop pentru bebelus, fasa, hainutele pentru miocut, paturica si scutece, eventual sapun si prosop pentru preot, mir. Nasa este cea care se va ocupa de procurarea trusoului, de obicei se sfatuieste cu parintii ca sa aiba tot ce are nevoie cel mic pentru ceremonia religioasa.

Trusoul pentru botez trebuie adaptat la conditiile meteo, copilul trebuie imbracat bine si ferit de frig sau de caldura prea mare, hainele nu trebuie sa fie cu un numar mai mare sau mai mic si trebuie sa aiba o croiala confortabila, ca sa nu il deranjeze pe bebe. De asemenea daca veti cumpara un trusou botez fete e bine sa cautati trusouri personalizate, cu fundite si numele copilului, cu diverse aplicatii. Personalizarea unui trusou botez fete este importanta si pentru a iesi din anonimat si pentru a evita orice critici sau priviri nepotrivite la un botez. In plus, daca veti prefera trusoul personalizat veti putea evidentia mai bine si personalitatea copilului si veti avea un trusou elegant si deosebit. Fiecare trusou are niste elemente standard, toate pot fi personalizate cu numele micutului si hainutele pot fi alese in functie de masurile copilului, ca sa fie cat mai comode.

Trusourile vin ambalate in cutii transparente, transportul lor este rapid, firmele care le livreaza au grija ca trusoul sa fie complet si produsele oferite sa fie de cea mai buna calitate de fiecare data. Orice informatii despre comenzi si produse pot fi gasite pe site sau se poate discuta cu un consultant vanzari de la firma respectiva. Pretul trusourilor poate varia in functie de materiale sau de tipul de tesaturi, de firma producatoare si de elementele de detaliu pe care le contin componentele sale, de decoratiuni etc.

iulie 18, 2018 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top