Blog cu ponturi moca
Home
 

De ce sunt tot mai cautate pergolele retractabile?

In mediul rezidential nu avem atat de multe pergole moderne montate, insa daca ne uitam spre hoteluri sau restaurante, terase de tot felul vom descoperi ca numarul pergolelor cu acoperis retractabil este intr-o continua crestere. De ce? Iata in continuare doar cateva motive. Primul pe lista ar fi protejarea terasei de ploaie, vant sau zapada. Impermeabilitatea membranelor si a materialelor folosite, numarul mare de variatiuni disponibile si de modele, scurgerile integrate, toate acestea ofera suficiente motive pentru achizitionarea unor pergole cu acoperis retractabil la un pret bun.

Daca e vorba de o terasa, cei care folosesc pergole o pot utiliza foarte bine si in afara sezonului cald, inchiderile de sticla securizata si mobilitatea acoperisului garantand o atmosfera placuta in orice perioada a anului. Nici soarele nu va mai face probleme celor care se afla sub pergole, cu telecomanda pergola se retracteaza partial sau total rapid, sistemul retractabil e motorizat, toata miscarea durand cateva minute. Sub pergole nu va mai fi asa de cald, lumina si radiatia solara sunt reflectate, spatiul disponibil poate fi extins usor, se mai pot amenaja si zone pentru fumatori. Pergolele se adapteaza mereu spatiului si proiectului, zonele acoperite pot fi destul de mari, astfel ca puteti avea spatii generoase unde clientii sa poata sa isi desfasoare orice activitati doresc. Sun Leader proiecteaza, transporta si monteaza rapid pergole moderne de orice tip, in principal din seria FLAT, SPLINE Si VAULT, din materiale de calitate superioara si foarte rezistente.

Fiecare pergola comandata va fi adaptata nevoilor clientilor, personalizarea e simpla, toate aspectele tehnice sunt descrise pe site, acolo unde aveti si fotografii relevante si exemple de proiecte in care au fost folosite pergolele. Firma ofera consultanta si garantie pentru lucrari, pergolele au culori si forme diverse, sistemele de iluminat si de actionare automata sunt special gandite pentru a avea doar cele mai bune pergole montate in orice structura existenta.

februarie 20, 2019 This post was written by Categories: Casa si Gradina Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top