Blog cu ponturi moca
Home
 

Deserturi originale preparate cu aparate profi

Un meniu de cinci stele dintr-un restaurant sau de la un hotel va avea si un desert deosebit, preparat cu ajutorul celor mai bune ingrediente si celor mai moderne utilaje pentru bucatarie. Adorate de copii si de adulti, o delicatesa pe care americanii o mananca aproape in fiecare zi, mai ales micutii, pe strada sau acasa, vafele sunt un desert perfect pentru a incheia un pranz perfect sau un mic dejun special.

Vafele se fac rapid, se servesc calde simple, pudrate cu zahar sau cu diverse fructe deasupra, dulceturi, ciocolata, sosuri dulci. In bucatariile profesionale desertul tipic american se pregateste foarte repede cu ajutorul unui aparat de vafe. Avantajele oferite de aceste aparate sunt date de numarul mare de vafe facute intr-o perioada scurta de timp, de coacerea perfecta, pe ambele parti, fara a se lipi, de gustul autentic obtinut prin crearea unei compozitii pufoase si cu un design tip vafelor. Coca pentru vafe este si ea una speciala, trebuie sa fie un aluat foarte bine facut, in care totul sa fie inglobat perfect, asa ca bucatarii din sistemele horeca se folosesc de mixere planetare pentru a amesteca toate ingredientele si a da aluatului consistenta dorita.

Aparate pentru vafe sunt din fonta, caldura este distribuita omogen la nivelul suprafetelor interioare de gatit, vafele nu se vor lipi, dupa ce s-a terminat coacere aparatul permite rabatarea din stanga catre dreapta pentru a avea acces la toate bunatatile preparate rapid. Tot cu ajutorul unor aparat de vafe se pot decongela vafele, designul aparatului este gandit in asa fel incat sa ocupe loc putin si sa poata fi manevrat cat mai usor, tava colectoare recupereaza resturile, indicatorul de incalzire anuntand cand anume s-au facut toate vafele. De cealalta parte toate modelele de mixere planetare profesionale utilizate in bucatariile restaurantelor sau ale hotelurilor au vopsea rezistenta la zgarieturi, sunt din inox, au viteze de rotatie ale partii mobile foarte mari pentru a malaxa cat mai eficient aluatul.

Mixerele sunt ideale si pentru alte tipuri de preparate asa ca se pot utiliza in foarte multe moduri pentru a economisi timp si a obtine cele mai bune deserturi. Ambele aparate consuma putin, sunt rezistente la uzura si la utilizare pe o perioada lunga de timp, se pot spala si igieniza foarte simplu.

februarie 21, 2017 This post was written by Categories: Casa si Gradina Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top