Blog cu ponturi moca
Home
 

Despre lucrurile care ne plac

All artwork/posters are wholly-owned imagery made by Getty Images.  Images numbers are on property release.,Am multe vise. In marea majoritatea a timpului visez cu ochii deschisi si ma pot lauda ca dintre foartele multele mele vise, am reusit sa implinesc destule. Imi plac lucrurile dragute. Pe vremuri nu imi permiteam sa imi implinesc visele, dar ca rezultat al muncii mele am primit acum un salariu care este, sa spunem, cel putin satisfacator. Asta nu inseamna ca am sa sparg banii pe cele mai scumpe obiecte. Nu, nu am crescut asa ci dramuind fiecare banut si mi-am primis ca atunci cand voi avea bani nu imi voi schimba stilul de trai sau modul de a fi deoarece acum am cum sa cumpar.

Imi place de asemenea vanatoarea. Imi place sa vanez deal-uri si sa cumpar cumpatat si daca nu sunt satisfacuta de produs sa il pun din nou la vanzare chiar daca pierd bani sau ies la paritate fata de pretul la care am cumparat produsul. Mai nou folosesc site-ul folosit.com pentru ca am gasit produse, curios fie nefolosite fie nedorite dar noi. Am gasit o pereche de cercei D&G originali la un pret de nimic, cateva ceasuri, la fel de buna calitate, pe care le-am cumparat fara ezitare si nu regret nici macar pentru o secunda decizia mea. Iubesc sa vad ca imi ies pasentele si ma simt in varful lumii de fiecare data cand imi ies.

Mie imi place atat capitolul vanzare cat si cumparare pentru ca ambele imi ofera satisfactii. Recunosc in schimb ca sunt mai buna la capitolul vanzare decat la oricare altul. Cred ca asta este in schimb o chestiune pur feminina. Lucrurile care ne plac ne fac sa le cautam si sa incercam sa le obtinem pe cat se poate de mult. Nu este cel mai usor lucru si uneori trebuie sa luptam, insa le putem obtine daca chiar ni le dorim cu tot sufletul.

iunie 11, 2016 This post was written by Categories: Diverse Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top