Blog cu ponturi moca
Home
 

Distractie si relaxare la maximum in statiunile Neptun Olimp

cazare-neptunCu o amplasare ideala pentru un concediu reusit, statiunile Neptun si Olimp sunt foarte aproape de Mangalia si de Constanta, asa ca va puteti deplasa foarte usor in ambele orase pentru a vizita obiectivele turistice dorite. In caz ca va ganditi sa va rezervati locuri in unitatile de cazare in Neptun Olimp trebuie sa stiti ca veti avea la dispozitie doua plaje superbe, cu dimensiuni impresionante, unde va puteti plimba dimineata sau seara, admirand apusul si rasaritul.

Plajele sunt amenajate, au multe locuri unde turistii se pot distra, exista si baruri pe plaja sau alte unitati de unde oamenii isi pot cumpara o gustare sau o bautura rece pentru a se mai racori. Hotelurile din Neptun-Olimp au in jurul lor multe spatii verzi, aerul este astfel curat si racoros, atmosfera e una placuta mai ales in timpul caldurilor din timpul sezonului estival. O buna parte din hoteluri sunt asezate printre spatiile verzi asa ca se poate asigura o intimitate si o liniste suplimentara turistilor care vor sa se odihneasca pe toata perioada concediului lor la mare. Cat despre problema mesei, hotelurile au restaurante in interiorul lor, dar turistii pot manca la preturi foarte bune si la restaurantele si terasele din jurul unitatilor de cazare in Neptun Olimp.

Acolo oricine va gasi atat peste si cat si preparate culinare autohtone, produse de calitate, romanesti si straine. Pentru cei care vor sa manance o pizza, statiunea Neptun este perfecta intrucat are restaurante-pizzerie cu cele mai bune retete de pizza italian. Turistii cu probleme de sanatate pot sa profite de pe urma concediului si se pot trata in bazele speciale prin intermediul aerohelioterapiei, talasoterapiei sau impachetarilor cu namol rece. In plus, in statiunile Neptun Olimp aveti la dispozitie cluburi pentru distractie pe timpul noptii si magazine unde puteti face shopping pe timpul zilei-tot pe timpul zilei puteti merge la oricare dintre bazele de agrement din zona.

februarie 22, 2016 This post was written by Categories: Turism Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top