Blog cu ponturi moca
Home
 

DVR-ul HD, componenta de baza a unui sistem de supraveghere, alaturi de camerele video moderne

Sistemele de supraveghere moderne au doua componente principale, ambele de calitate: camerele si DVR-urile. DVR-ul este un aparat de inregistrare digital care permite stocarea imaginilor capturate de camere pentru redare ulterioara si analizare. De regula kit-ul de supraveghere include si acest DVR HD, poate avea 1 canal, 4 canale sau chiar 16 canale, mai greu gasim cu 32 de canale. In interiorul unui DVR gasim un HDD care permite inregistrarea pe suport digital.

DVR-ul va permite sa vedeti imaginile capturate in timp real sau dupa ce s-a terminat inregistrarea, in functie de numarul de canale un DVR HD poate avea asociate pana la 16 camere. Capacitatea de stocare depinde de HDD-ul DVR-urilor, in general se cumpara separat in functie de numarul de ore de functionare ale intregului sistem. DVR-urile moderne sunt rezistente, au materiale de calitate cu rezistenta mare la uzura, la variatii de temperatura si umiditate, se pot amplasa oriunde, functionarea lor este eficiente indiferent de numarul de ore de activitate.

Cu un DVR HD calitatea imaginilor capturate va fi pastrata, redarea si inregistrarea vor fi facute in siguranta, toate filmarile vor fi pastrate in siguranta si redate in functie de momentul care se doreste a fi revazut. Divid are cateva dintre cele mai performante DVR-uri in ofertele curente, comenzile se fac rapid, livrarile sunt realizate prin curierat. Meniul DVR-urilor este in limba romana, exista LAN/Internet compatibil si cu un telefon 3G, se pot urmari imaginile si de la distanta.

Inregistrarile pot incepe la detectarea miscarii, DVR-urile din oferta au iesiri VGA si BNC, inregistrarile sunt de calitate, telecomanda si mouse-ul sunt incluse. Rezolutiile ajung si la 4K, semnalul analogic este detectat automat, unele DVR-uri suport si playback simultan 16 canale si controlul speed dome-urilor cu mouse (3D Intelligent location). Orice informatie suplimentara despre comenzi si despre produsele de pe site o puteti afla de la echipa de suport formata din specialisti cu experienta, care va pot explica mai bine cum functioneaza fiecare DVR.

 

aprilie 11, 2018 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top