Blog cu ponturi moca
Home
 

Evita superficialitatea in intalnirile online

Unul dintre lucrurile neplacute cu care vin la pachet site-urile de anunturi matrimoniale este superficialitatea, dar si graba cu care tratam fiecare profil, uitand ca de fapt in spatele fiecarei poze de profil sau fiecarui profil in sine, se afla o persoana reala, cu bune si cu rele, care trebuie descoperita inainte de a fi judecata.

Daca in intalnirile de tip traditional, avem timp mai mult sa observam o persoana, in lumea online-ului profilul si poza sunt cele care ne creaza prima impresie si ne fac sa emitem o judecata despre potentiala partenera. Cum facem in acest caz sa evitam superficialitatea?
Acorda mai mult timp cand privesti pozele si nu trece imediat de la un profil la altul. Mai ales daca ai in vedere o relatie si nu doar un flirt, dincolo de imaginea din poza fa-ti timp sa citesti si profilul ca sa cunosti pe cineva de pe un site de intalniri matrimoniale Timis.

Spune mai des DA, decat nu. Atunci cand vezi pe cineva pe un ecran, fara sa il cunosti in realitate ai tendinta sa il judeci pripit. De aceea, ajungi sa spui mai mult NU decat DA. Intotdeauna vor exista, insa, si persoane pentru care ai fi tentat sa spui mai degraba POATE, dar peste care vei trece pentru ca sunt multe altele care iti par mai potrivite, Si poate ca si acolo pierzi ceva semnificativ! Sfatul nostru este, asadar, sa creezi mai multe oportunitati in viata ta.
Nu mai disparea fara explicatii, Una dintre problemele cu intalnirile online este ca nimeni nu mai pune pret pe implicare, la inceput. Acum pare ceva normal sa dispari in necunoscut fara explicatii dupa ce discuti de cateva ori in online sau chiar dupa primele 2-3 intalniri.

Tot de profunzime tine si sa nu minti cu privire la popria persoana in profil. Aminteste-ti intotdeauna ca vei atrage persoane in functie de ceea ce scrie in profilul tau. Asadar, cu cat esti mai sincer si mai exact, cu atat vei atrage femei matrimoniale Bucuresti, care sa ti se potriveasca perfect. Pana la urma nu iti doresti o pereche potrivita pentru ceea ce ti-ai dori tu sa fii, ci pentru ceea ce esti, nu-i asa?! Cu un profil sincer vei avea sanse mari sa atragi persoane cu aceleasi interese, pasiuni si stil.

octombrie 16, 2018 This post was written by Categories: Timp Liber Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top