Blog cu ponturi moca
Home
 

Evolutii remarcabile, dar infricosatoare ale inteligentei artificiale

robotiNe va inlocui partenerul de viata cat de curand. Multe filme de la Hollywood precum Ex-Machina sau Her au explorat cu succes ideea indragostirii unui om de o masinarie sau de cea a sexului cu roboti care seama leit cu parteneri sexuali reali. Insa in viata reala putem vedea asa ceva? Raspunsul destul de controversat este da, se va intampla sa vedem asa ceva cat de curand. Ian Pearson, doctor si futurolog, a dat publicitatii un raport ciudat in 2015 care spunea ca sexul om-robot va fi mai comun decat sexul intre parteneri umani pana in 2050. Studiul a fost realizat cu ajutorul unei firme de jucarii sexuale din Marea Britanie.

Pana in 2025 oamenii vor avea acces la inteligenta artificiala sub forma de roboti gata sa faca sex oricand, pana in 2030 orice individ va putea sa practice sexul virtual in acelasi mod in care oricine se poate uita astazi la materiale cu caracter pornografic. Din 2035 multi oameni vor avea jucarii sexuale care vor interactiona cu sexul din realitatea virtuala, iar pana in 2050 sexul cu roboti va fi o norma greu de negat. Desigur, sunt si oameni care se impotrivesc sexului cu roboti si robotilor-parteneri. Unul dintre ei e dr. Kathleen Richardson, ideea sa fiind ca sexul cu masini va seta expectante nerealiste si va incuraja comportamentul misogin directionat catre reprezentantele sexului frumos.
Incepe sa semene tot mai mult cu noi. Exista deja un robot de sex feminin, Yangyang, dotat cu inteligenta artificiala care iti poate strange mana si poate intinde mana pentru a te imbratisa.

Fata sa este preluata de la fiica unuia dintre inventatorii ei, se comporta ca un om si poate reactiona si la sentimente. Alt robot cu inteligenta artificiala, Nadine lucreaza deja ca receptionist la Nanyang Technological University. In afara de parul brunet foarte frumos si pielea moale, Nadine poate zambi, poate saluta oamenii, poate strange mana si poate privi in ochi pe oricine. Ceea ce e si mai uimitor este ca poate recunoaste oaspeti din trecut si poate purta conversatii pe baza celor avute in trecut. Modelul dupa care a fost creata Nadine este profesorul Nadia Thalmann.

aprilie 21, 2016 This post was written by Categories: Diverse Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top