Blog cu ponturi moca
Home
 

Fa o schimbare in locuinta ta cu noile coltare de living extensibile la comanda

Cand vrei sa-ti schimbi mobila din casa ai doua variante: cumperi mobila din magazin si incerci sa o adaptezi sau faci comanda de mobilier de calitate la cele mai mici preturi. Schimbarea mobilei se face in general in trepte, pe fiecare camera, in functie de bani si de cat de dispus esti sa faci modificari de structura in camerele din locuinta. Cea mai accesibila schimbare din living este inlocuirea vechilor canapele cu niste coltare pentru living extensibile realizate la comanda.

Coltarele sunt la moda, se intretin usor, sunt simplu de mutat in caz de curatenie generala, se pot extinde pentru a dormi pe ele, ziua pot fi pe post de canapele sau fotolii. Materialele din care sunt fabricate toate tipurile de coltare extensibile pot fi alese in functie de designul camerei si de cromatica aceasta. Firmele care se ocupa de productie mobilier la comanda vin si masoara locul in care vor fi puse coltare de living extensibile astfel incat piesa de mobilier achizitionata se va potrivit perfect in locul dorit. Avantajele unor coltare living la comanda sunt date de numarul mare de modele disponibile pe piata, la comanda, confortul sporit si accesoriile, structura de calitate, finisajele deosebite care transforma acest corp de mobilier intr-o adevarata bijuterie din lemn.

Pe Unican, magazin online cu mobila la comanda puteti vedea cele mai reusite modele de coltare extensibile din materiale de calitate alese cu grija, tapiteria si culoarea ei sunt la discretia clientilor, unele coltare au si etajere in brate, speciale pentru carti. Echipa Unican se ocupa de toate etapele unei comenzi de coltare de living extensibile, de la proiectare si productie la montare si masuratori astfel ca dvs. sa fiti multumiti de produsul final. Montajul coltare living se realizeaza in prezenta echipei coordonate de un inginer, toti designerii au studii de specialitate, softul de proiectare 3D si echipamentele folosite, de ultima generatie garanteaza produse finite excelente si cu finisaje deosebite.

Investitiile facute de companie in tehnologiile cele mai moderne inseamna in primul rand mobila de o calitate mult mai bune, inseamna rapiditate si acuratete la prelucrarea lemnului si o garantie mai mare in privinta imbinarilor si modului in care au fost realizate detaliile pieselor de mobilier. Solutiile propuse de Unican sunt complet personalizabile, orice informatii despre comenzi si produse prezentate se pot obtine online sau telefonic, ofertele de pret se primesc imediat ce au fost plasate.

octombrie 5, 2016 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top