Blog cu ponturi moca
Home
 

Fototapetul, un tip de tapet mereu la moda si cu aplicatii infinite

Foarte modern si usor de aplicat pe perete, fototapetul si-a castigat locul in case, apartamente si sedii ale firmelor. Fototapetul, spre deosebire de tapetul clasic, este mai usor de intretinut, se pot obtine efecte deosebite prin lipirea modelelor panoramice, se gaseste peste tot, in online sunt cele mai bune oferte. Acest tip de tapet se poate adapta dimensiunilor camerei si peretilor, are insertii speciale pentru a permite peretului sa respire, nu retine praful si bacterii, se intretine usor si se poate schimba in doar cateva minute, fara a distruge peretele.

In privinta fototapet pret noul tip de tapet este mai scump sau mai ieftin in functie de personalizare si de materialul din care e fabricat, de suprafata pe care urmeaza sa se lipeasca. Personalizarea este un element esential care defineste un fototapet pret bun, fiecare client putand sa-si aleaga fotografiile care vor fi imprimate pe suprafata acestuia sau sa-si creeze un decor panoramic perfect pentru camera de zi sau camera copilului. Aplicarea fototapetului se realizeaza cu ajutorul unui adeziv special, nu contine substante chimice, fototapetul este rezistent, nu se distruge daca e expus in continuu la radiatie solara sau la un grad ridicat de umezeala si de caldura, nu se zgarie si nu se degradeaza in caz ca e lovit usor.

Peretele pe care se monteaza tapetul imprimat trebuie sa fie drept, trebuie degresat si curatat inainte de aplicare pentru ca aderenta sa fie perfecta. Modelele sunt foarte diferite, pot fi peisaje din natura imprimate, pot fi zone urbane, harti, diverse forme abstracte, detalii, chiar piese de mobilier stilizate. In functie de firma de la care cumparati fototapetul veti putea primi si reduceri daca se comanda mai multe modele sau dimensiuni mari, transportul e gratuit, livrarea e rapida, prin curierat, la comenzile online. Consultantii site-urilor care vand fototapet va pot indruma spre cele mai bune alegeri pentru fiecare tip de camera, precum si spre cea mai buna paleta cromatica sau colaj de fotografii si peisaje.

iulie 26, 2016 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top