Blog cu ponturi moca
Home
 

Gasesti domenii premium la preturi bune pe site-uri cu licitatii online de domenii. Care sunt avantajele licitatiilor?

Esti in cautarea unui domeniu premium si vrei sa obtii pretul cel mai bun? Ai putea discuta direct cu un vanzator de domenii premium sau mai simplu poti sa intri pe site-urile care intermediaza vanzari si cumparari de domenii premium cu vechime. Site-urile de intermediere permit organizarea unor licitatii rapide pentru fiecare domeniu listat pe site. La o licitatie domenii premium participa toti cumparatorii care sunt interesati de domeniu. Fiecare ofera un pret prin intermediul formularelor online si la final vanzatorul decide cui ii va vinde domeniul premium.

Avantajele oferite de o licitatie domenii premium sunt numeroase. In primul rand poti avea oricat de multi clienti care propun oferte. In al doilea rand poti negocia direct cu cei care ofera preturile cele mai bune, fara comisioane, fara intermediari. In al treilea rand vanzatorul e cel care ia decizia in privinta vanzarii si tot el este cel care poate opri licitatia oricand doreste. Toate anunturile si detaliile despre site sunt verificate de cei care se ocupa de site-urile de intermediere, ai siguranta ca vei cumpara ceva de calitate de fiecare data, comisioanele la cumparare sunt zero de cele mai multe ori. Consultanta de specialitate, comunicarea buna si numarul mare de anunturi, licitatiile active in permanenta, atat timp cat doreste vanzatorul sa primeasca oferte, simplitatea procedurilor de plata sau de licitare, toate acestea se adauga la lista de avantaje. Pana la finalizarea tranzactiilor rezultate in urma licitatiilor banii sunt pastrati intr-un cont de incredere, domeniile sunt inregistrare rapid pe numele cumparatorului.

Licitatiile de domenii premium sunt de dorit mai ales ca preturile pot fi destul de mari, fiecare vanzator poate alege sa puna si un pret fix si sa il ofere celor care nu doresc o astfel de licitatie. Totusi e mai avantajos sa cumparati domenii in urma unei licitatii, mai ales ca pretul poate fi mai mic decat cel de pornire daca cei care liciteaza nu dau sume foarte mari si vanzatorul vrea sa vanda rapid domeniul.

octombrie 30, 2018 This post was written by Categories: Servicii Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top