Blog cu ponturi moca
Home
 

Genele false fir cu fir, solutia ideala pentru a petrece cat mai putin timp in fata oglinzii, la machiaj

magazin-geneCand vine vorba de frumusete si de gene, de ochi, femeile au la dispozitie o multime de posibilitati de infrumusetare. De la rimel la conturul facut cu un creion dermatograf, pana la aplicarea de gene fir cu fir, ochii femeilor incep sa arate din ce in ce mai bine, mai ales ca solutiile de infrumusetare sunt accesibile si simplu de utilizat. De departe cele mai utilizate tipuri de extensii gene sunt cele fir cu fir, adica niste extensii semi-permanente din gene sintetice individuale, curbate, care sunt foarte apropiate de forma naturala a acestora.

Cu o grosime care variaza de al baza spre varf, genele false fir cu fir se aplica pe gene individuale, pe rand, lasand un aspect natural si elegant, dar alungind genele si redand volumul celor existente. Sunt rezistente la uzura, nu provoaca reactii alergice, nu au reactii adverse, senzatia dupa aplicare extensii cumparate dintr-un magazin gene este asemanatoare cu cea naturala, aplicarile sunt personalizate in functie de nevoile fiecarui client, copiaza forma si curba genei naturale, au diverse grosimi si lungimi. Sanatatea si grosimea genelor naturale dicteaza grosimea extensiilor, la final obtinandu-se o ondulatie perfecta, lungime si volum ca la carte, o definire excelenta a privirii. De asemenea, genele false fir cu fir sunt flexibile, rezista la rupturi, urmeaza miscarea genelor noastre.

Printre avantajele aplicarii genelor fir cu fir se numara redarea aspectului tineresc a chipului, sporirea luminozitatii fetei, apectul privirii mai deschis, nu mai aveti nevoie de rimel sau mascara, machiajul zilnic nu mai dureza asa de mult. In principiu, genele false fir cu fir pot sta aplicate pana cand vor cadea genele naturale, mai mult de doi ani. Intretinerea genelor false se realizeaza la trei sau patru saptamani, in functie de mediul in care ne desfasuram activitatea si de cum le purtam, cat de mult le atingem.

Gasiti cele mai bune gene false fir cu fir la Eyelash Market, extensii gene premium, cu o varietate impresionanta de curburi, lungimi sau grosimi, din materiale tip silk, mink, mixuri, din nurca siberiana sau par natural.

mai 27, 2016 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top