Blog cu ponturi moca
Home
 

I-am cumparat fetitei un atv pentru copii pentru aventuri de neuitat, in fiecare zi

In urma cu un an am fost impreuna cu fetita noastra in Iasi, la niste rude, de sarbatori. Era deja cald afara, primavara spre vara, asa ca am mers pentru a ne relaxa cu toata familia extinsa in parc. Acolo am vazut pentru prima data masini tip atv in care copiii se plimbau supravegheati si chiar se luau la intreceri.

Ni s-a parut o idee foarte buna, desi eram cam reticenti in privinta sigurantei. Intorsi acasa am cautat mai multe detalii despre masinutele pentru copii si am vazut ca sunt foarte populare si au devenit un mijloc de transport adorat de copilasii de toate varstele.

Ca sa ii oferim de ziua ei un cadou deosebit am inceput cautarile pentru a cumpara un model de masinuta pentru copil. Intrucat bugetul nu era foarte mare ne-am orientat spre magazinele online, acolo unde si preturile sunt mai mici si ofertele mai diverse. Asa am ajuns pe Nichiduta, un magazin online cu experienta si o multime de masinute electrice pentru copii potrivite pentru toate varstele. Masinutele erau si cu doua locuri, cu telecomanda, erau grupate pe categorii de varsta, puteau fi folosite chiar si pana la patru sau cinci ani.

Pentru ca investitia era destul de importanta si ne doream un model de masinuta pentru copil cat mai rezistent si cat mai sigur ne-am orientat spre atv-uri pentru copii. Pe langa faptul ca aratau foarte bine si puteau atinge viteze rezonabile, de pana la 3-4 km/h, masinile pentru copii aveau si mers inainte si inapoi, sunete, bateria putea dura pana la 1.5 ore, dupa o incarcare de 8-12 ore.

Aceste atv-uri pentru copii suportau pana la 30-40 kg, puteau avea si doua viteze, lumini, roti inalte din cauciuc si caroserie sigura, bare de protectie, aparatori de noroi la roti, suporturi pentru picioare.

Modelul comandat de noi avea si mufa Mp3 sau USB, muzica, control unic pentru frana si acceleratie, amortizoare si scaun mare pentru siguranta deplina. Comanda am plasat-o online, am confirmat-o telefonic, atv-ul a ajuns rapid la noi, cu toate instructiunile necesare.

Copilul e incantat de cadou, se plimba cu el ori de cate ori e frumos afara, masina e rezistenta si usor de controlat, e sigura si simplu de manevrat. Avem si garantie la atv asa ca orice s-ar intampla il putem repara sau inlocui la nevoie, toate functioneaza foarte bine, motorul e puternic si confortul este sporit. De acum fiecare plimbare va fi o aventura pentru fetita noastra gratie magazinului Nichiduta.

februarie 4, 2018 This post was written by Categories: Magazine Online Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top