Blog cu ponturi moca
Home
 

Incalzeste-ti mancarea cu stil

Astazi nu mai avem timp de aproape nimic. Mancam pe fuga, incercam sa facem totul cat se poate de repede, nu mai avem timp nici macar pentru noi. Oameni de afaceri sau simpli angajati, cu totii isi doresc sa zaboveasca cat mai putin asupra unei activitati si sa castige cat mai mult timp si bani pentru a supravietui unei societati care pare ca nu mai tine cont de nicio regula. Desi e foarte importanta pentru dezvoltarea normala a organismului, masa si mancarea consumata au inceput sa fie consumate cand se poate si cum se poate, cu gandul doar la castigarea unor minute pentru alte actiuni importante.

Pentru prepararea rapida a mancarii fara prea mult fum sau abur si pastrarea unui gust autentic puteti folosi oricand noul cuptor cu microunde Samsung GW711K-B. Imbracat intr-un strat de email ceramic, cuptorul cu microunde rezista in timp, nu se zgarie, nu se crapa, se curata foarte simplu, cu o carpa moale. Peretii interiori din zona de gatire sunt tratati cu materiale superioare care impiedica dezvoltarea bacteriilor si actioneaza ca un dezodorizant. Compact si usor de pozitionat oriunde intr-o bucatarie, fie ea mica sau mare, cuptorul cu microunde Samsung GW711K-B nu are colturi unde se poate aduna murdarie, interiorul este rotunjit, ceea ce face ca petele care s-ar putea sa devina rezistente in timp si greu de curatat sa nu existe. Cuptorul permite prepararea a 20 l de mancare, are si grill pentru fripturi delicioase, are trei programe diferite pentru diverse alimente, timer si sapte nivele de putere pentru o gatire perfecta indiferent de felul de mancare pus la incalzit sau facut in el.

Ca sa stiti exact cand isi termina treaba, cuptorul cu microunde Samsung GW711K-B are si semnal sonor care va anunta cand s-a terminat programul de preparare a mancarii sau incalzire. Panoul de comanda mecanica are afisaj clar al functiilor, temperatura si alte date necesare programarii corecte a timpilor de gatire. Astfel, timpul de preparare a mancarurilor se scurteaza, se pot gati diverse preparate delicioase, floricele, se pot dezgheta rapid produse alimentare, cuptorul cu microunde fiind practic si rapid si mai bun decat cuptorul clasic.

iunie 25, 2015 This post was written by Categories: Ponturi No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top