Blog cu ponturi moca
Home
 

Incheierea unei asigurari rca online mai sigura decat cea offline

Pe piata asigurarilor auto exista atat de multe firme si companii de asigurari incat riscul sa cumpari o asigurare rca la un pret prea mare este ridicat, indiferent in ce localitate te afli. Cea mai mare greseala pe care o fac cei care incheie asigurari auto este sa nu compare ofertele mai multor firme si sa tina cont prea mult de sfaturile unui broker de asigurari care isi doreste cu tot dinadinsul sa isi mareasca baza de clienti. Desi ti se poate oferi o asigurare rca ieftina, aceasta e posibil sa nu acopere anumite tipuri de pagube sau sa nu fie in stare sa deconteze la nevoie toata suma pe care o ai de platit celui care a suferit un accident din cauza ta.

Asigurarile auto incheiate online sunt din acest punct de vedere cele mai sigure, mai ales ca nu ai un broker de asigurari care sa iti vanda o asigurare prea scumpa fata de ceea ce ai tu nevoie. Pentru a obtine o asigurare auto online ai nevoie doar de certificatul de inmatriculare al masinii, de un calculator conectat la Internet si de maxim 5 minute in care sa introduci toate datele cerute intr-un formuar cu niste campuri predefinite. Dupa validarea datelor, clientul primeste instant preturile asigurarilor RCA de la toate firmele de asigurari din bazele de date ale site-ului care faciliteaza emiterea de polite online.

Ofertele sunt actualizate, reflecta preturile la momentul interogarii serverelor, sunt conectate direct la serverul central al fiecarei companii mari de asigurari. In urma deciziei facute pe baza rezultatelor obtinute se comanda rapid asigurarea RCA, care se livreaza acasa la cumparator, gratuit uneori, in cel mult 24-48 de ore. In acest fel, scapati de alergatura, de oferte care va scot prea multi bani din buzunar si alegerea pe care o faceti este conforma cu nevoile dvs. reale.

mai 10, 2016 This post was written by Categories: Auto Moto Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top