Blog cu ponturi moca
Home
 

Intineresti cu ajutorul unei…pijamale

Mai toate femeile isi doresc sa arate cat mai bine indiferent de varsta. Tineretea fara batranete este un concept pe care toata lumea il cauta, femeile sunt innebunite dupa tot felul de creme care le promit ca nu vor imbatrani niciodata. Hidratarea este principalul element care ar putea reduce gradul de imbatranire a pielii. Cu cat pielea este mai hidratata, cu atat procesele de la nivelul celulelor cutanatate vor fi mai bune si mai usor de gestionat de catre orgnanism.

Recent, in Lituania a aparut o pijama cu efect de reintinerire, pielea este conservata si hidratata datorita metodei de creare si mentinere a materialului si a tesaturii. De ce pijama? Pentru ca orice femeie cand se duce seara la culcare se imbraca in pijamale pentru a-si proteja corpul in timpul somnului. Pielea reactioneaza foarte urat la caldura excesiva si oricat de multe dusuri am face tot avem senzatia ca e uscata si prost hidratata. Cremele nu sunt folosite de multe ori dupa dus, ne imbracam direct cu pijamaua, asa ca pielea noastra nu reuseste sa isi pastreze hidratarea necesara. Pijamalele lituanienilor contin proteine de matase, cu efect hidratant si igienic, de racire. Fiecare material este scufundat in proteine de matase uscata, dupa care se incepe crearea pijamalelor.

Prin baia de matase materialele primesc proteine, aminoacizi si enzime. Pielea este protejata, celulele se reinnoiesc, femeile arata mai tinere. Cu fiecare spalare insa se dispar toate efectele mult cautate de femei, compania nefiind in stare sa spuna numarul precis de spalari care duc la pierderea totala a calitatilor. Cu un pret deloc de neglijat, 39-45 lire, pijamalele sunt cautate mai ales de tinere si domnisoare mai in varsta care doresc sa ramana mereu frumoase si cu o piele catifelata, hranita in profunzime in fiecare noapte.

septembrie 23, 2016 This post was written by Categories: Ingrijire Frumusete Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top