Blog cu ponturi moca
Home
 

Laptopurile se repara mai greu si costa mai mult fiecare reparatie facuta. Care este motivul?

O simpla comparatie la nivel vizual intre un laptop mai vechi si unul nou, ne poate dovedi cat de mult a evoluat  tehnologia din jurul acestora. Astazi avem laptopuri mai subtiri, mai rapide, cu ecrane mai bune si cu rezolutii excelente. Pentru ca s-au micsorat, laptopurile moderne sunt uneori mai greu de reparat, iar reparatiile este posibil sa fie mai costisitoare.

De ce mult mai scumpe si mai dificile? In primul rand pentru ca fiecare laptop are piese specifice respectivului model, foarte greu de gasit si de inlocuit. Alternativele se gasesc, dar sunt mai scumpe si nici nu se potrivesc de fiecare data. In al doilea rand in laptopuri sunt mult mai multe circuite integrate. In al treilea rand, cam toate componentele din laptopurile moderne nu au fost gandite pentru a fi reparate. Chiar daca se repara, laptopul incepe sa aiba alte probleme din cauza lor, si pana la urma ajungi iar cu el la cei de la reparații laptop București. Este o problema destul de complicata mai ales ca apar dispozitive din ce in ce mai complexe. Nu in ultimul rand, indiferent cat de multa experienta au cei de la firmele care se ocupa de reparații laptop, sa gasesti defectul exact cand sunt foarte multe lucruri ce nu functioneaza corect e foarte greu si implica mult timp.

Intrucat laptopul are componente mici, tehnicienii de la reparații laptop București pot avea dificultati in a gasi locul exact unde a aparut defectul. De aici si timpul mai mare de reparare si preturile mai mari decat in trecut pentru reparațiile unui  laptop. Din aceste motive e esential sa mergeti cu laptopul intr-un service care are experienta vasta, piese de schimb si poate repara cam toate tipurile de laptop. Tehnicienii ar trebui sa aiba studii si multe laptopuri reparate deja pentru a putea detecta rapid orice defect, cum ar fi reparatiilaptop.ro.

octombrie 3, 2018 This post was written by Categories: Servicii Tagged with:
No comments yet


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top